Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ra esely hogy nem mozdul ram?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel tavaly egy par homapig egy helyben dolgoztunk. Nagyon joban lettunk haverilag, tobbszor is aludtunk egyutt, egyszer le is fekudtunk. De aztan ezutan az 1 alkalom utan megbeszeltuk h nekunk inkabb csak baratoknak kene lenni extrak nelkul. Neha beszeltunk chaten, de kb 8 honapja nem lattuk egymast. Most pont arra fog jarni ahol lakom es 2 ejszakat nalam alszik, szerintetek van ra esely h nem nyomul ram? 24L2021. okt. 14. 21:50
11/26 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy amikor ezek tortentek eppen egy olyan eletszakaszban voltam ahol mindent leszrtam es, igen belefer haverilag. Borzaszto volt, konretan megdgott, bar volt elojatek, de kicsit se figyelt ram. Ettol meg el birom keozelni h meg mindig vonzo szamomra es ha elkezd nyomulni nem utasitom vissza.... Az lenne az idealis ha o nem kezdene semmit.
2021. okt. 14. 22:14
12/26 anonim válasza:
Tehát az agyad szerint nem akarsz lefeküdni vele, szíved szerint meg alig várod, hogy kezdeményezzen nálad.
13/26 anonim válasza:
Bocs, de kicsit zavaros... azt írod hogy ha nyomulna akkor nem utasítanád vissza, majd a következő mondatban hogy ne nyomuljon most akkor mi van??? Akarsz vele dugni v. sem, döntsd el. Ha nem mondod meg előre akkor mozdulni fog.
14/26 A kérdező kommentje:
Fura mert valahogy vonzodom hozza, de kozben megsem . Az agyam meg azert nem mert tudom hogy 1)szr lesz nekem 2) megint hagynam magam kihasznalni
2021. okt. 14. 22:24
15/26 A kérdező kommentje:
12es,pontosan igy!
2021. okt. 14. 22:24
16/26 anonim válasza:
Akkor meg feküdjetek le. Mert kívánod te is, csak túl sokat kattogsz a dolgokon.
17/26 anonim válasza:
Megjósoljam mi fog történni? Te is tudod... s a végkimenetelét is, mármint hogy utána mit fogsz érezni. Ez van, van aki kétszer megy házhoz a pofonért.
18/26 A kérdező kommentje:
Az a jo, ha o nem kezdeményez en se fogok, a szoba masik feleben fogok megagyazni (sajnos mas szoba nincs)
2021. okt. 14. 22:32
19/26 anonim válasza:
#19 ha nem kezdeményez akkor dugni sem fogtok miközben meg vágynál rá. Ettől ha nem mondod előre még biz' kezdeményezni fog 😂
20/26 anonim válasza:
Igen, és közben duzzogsz majd magadban, hogy dugj már meg... Amúgy én úgy látom, hogy önbizalomhiányod van, és nem is erre a fiúra vágysz, hanem arra, hogy legyen egy férfi, aki rádmozdul, és megakar dugni, mert ez tesz jót az önbecsülésednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!