Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csípő és feszítő érzés el fog múlni az első behatolást követően, és élvezetes lesz a puncimban való mozgó érzés?
Azért ilyen mert szárazon csinálod.
A hüvelynek el kell lazulni, be kell nedvesedni.
Kedves második válaszíró!
Akkor is átszakadhatott, ha amúgy tükörben látszik, hogy ott van? Mármint a lyuk bemenete után nem sokkal ott van egy ilyen kis rész, ami mintha lezárná a bemenetet és ezért gondolom, hogy a szűzhártyám ép.
Szia. Én is kezdő vagyok még, szűz és nekem is mindig ott van ez a feszítő égető érzés. Ha csak magamnak csinálom akkor hamar ki is fullad emiatt a dolog. Mikor barátom próbált először kinyalni, megujjazni akkor is ez volt a gond, azonnal fájt. Viszont második alkalommal még jobban odafigyelt, lassabban csinálta, egyszerre használta az ujját és a nyelvét és egyszer már csak azt vettem észre hogy bennem van az ujja de nem fáj, szóval igen idővel el fog múlni, csak kellően fel kell hozzá izgulni és egy figyelmes partner sem árt. Magamnak sajnos ezt szerintem nem tudnám elérni :/
18/L
6-os.
Mit nyalt ki belőled a váladékodat?
Max be nyalhat. 😁😁🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!