Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a csípő és feszítő érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csípő és feszítő érzés el fog múlni az első behatolást követően, és élvezetes lesz a puncimban való mozgó érzés?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, így vastagabb dolog nem járt még a puncimban mint egy-két ujjam, vagy egy borotva nyele (a női borotvákat szerintem kifejezetten ezért tervezik ilyen kellemes formájúra :)). De ha az ujjamat, vagy mást mozgatok ki-be, akkor a hüvelynyílásomnál ez a feszítő, égő érzés sokszor elrontja az élvezetet. Az első behatolást követően, ha átszakad a szűzhártyám, elmúlik majd ez az érzés, és kellemes érzés lesz a ki-be való mozgas?
2021. okt. 14. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg nem vagy elég nedves mielőtt benyúlsz. Próbáld megnövelni az előtte eltöltött simogatós, izgatós időt. Ha nem segít síkosítóval, esetleg bio kókusz zsírral (ha nem akarsz venni síkosítót) lehet síkosítani. A behelyezett tárgyakra meg húzzál óvszert.
2021. okt. 14. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szűzhártyád már rég átszakadt ha fel tudsz nyúlni. A csípő, égető érzés a szárazság miatt van. Ha nem kívánod akkor biz' ilyen. Ne görcsölj rá, engedd el magad, a szex örömforrás nem megfelelésről szól. S fokozatosan haladj. A leendő pasid ne egyből másfél órás kemény BDSM elemekkel tarkított dugást akarjon hanem szépen lassan haladva, petting, ujjazás, orál stb. S csak akkor dugjatok ha ez már jól megy és élvezed.
2021. okt. 14. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen mert szárazon csinálod.

A hüvelynek el kell lazulni, be kell nedvesedni.

2021. okt. 14. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszíró!

Akkor is átszakadhatott, ha amúgy tükörben látszik, hogy ott van? Mármint a lyuk bemenete után nem sokkal ott van egy ilyen kis rész, ami mintha lezárná a bemenetet és ezért gondolom, hogy a szűzhártyám ép.

2021. okt. 14. 18:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Igyekszem odafigyelni a leírtakra! :)
2021. okt. 14. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én is kezdő vagyok még, szűz és nekem is mindig ott van ez a feszítő égető érzés. Ha csak magamnak csinálom akkor hamar ki is fullad emiatt a dolog. Mikor barátom próbált először kinyalni, megujjazni akkor is ez volt a gond, azonnal fájt. Viszont második alkalommal még jobban odafigyelt, lassabban csinálta, egyszerre használta az ujját és a nyelvét és egyszer már csak azt vettem észre hogy bennem van az ujja de nem fáj, szóval igen idővel el fog múlni, csak kellően fel kell hozzá izgulni és egy figyelmes partner sem árt. Magamnak sajnos ezt szerintem nem tudnám elérni :/

18/L

2021. okt. 17. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os.

Mit nyalt ki belőled a váladékodat?

Max be nyalhat. 😁😁🤣🤣🤣

2021. dec. 8. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!