Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiprobalnatok egy csucskategorias szilikon szexbabat 10 15 e ft ert? Nem ciki ez ? Vagy prostihoz jarni?
Nemreg neztem utana hogy pesten alitolag mar van egy hely ahol ki lehet probalni. ezek a szex babak ha te veszed meg 300 400 e ernek es modelekrol vannak mintazva.
Tenyleg olyan lehet veluk a szex mint egy komaban levo novel? mert alitolag teljesen minden erzet ugyan olyan.
Hasonlo mintha prostihoz menne az ember? azokhoz 2 hetente szoktam jarni most.
Volt asszonyom 4 evig, van gyerekunk is.
de most uj kapcsolat nekem nem kell nem erdekel a nok erzelmi vilaga .
Szexet meg meg lehet oldani 🙂 igy ugy amugy tobb forrasbol.
Szex nelkul en nembirok elni arra szuksegem van sajnos par nelkul is.
Jo de tuti ismerték ? Legalább latasbol nem?
Lehet odamentek hozzá de azért valami duma akkor is kell nemcsak hogy szia josz velem haza ? 😀
Mondjuk bevalom éjszakai életem kb 0 3 szor voltam exemmel 2 szer egy kisvárosi bulizohely
1 szer Siófok plazs az az utca ami tele van szórakozóhelyel meg külföldivel nekünk az más világ volt szemem nemtudtam hova tenni 😀
De most ott hogy ismerkedsz? ilyen brutál tömegben és utána hova viszed hogy csináljad?
Most mehetnek egyedül is bárhova az országban pénzem is lenne rá de nincs erre technikám csak a netes ismizesben vagy a prostizasban
Akarok mindig is akartam szociális életett de hogyan kezdened?
Hogy tudsz 26 évesen barátokat barátnoket szerezni a semmiből?
Nem feltétlen csajozas ha most 2 fiú haverom lenne akivel tudnék beszélgetni az is jó
Most kb 1 ilyen netes haver van akivel tudok írni de ennyi
Csak egy praktikai meglátás.
A drágább szexbabák már nem felfújhatsak hanem merev vázasok. Ebből következően nem lehet őket elrakni egy fiókba.
Mmmmmmit mondasz, ha a lányod betipeg és rámutat, hogy "ki a néni és miért van itt?"?:D
Kiprobaltam megerte az a 10 e 😀
Meg mindig zsibbad a far.am pedig hazafele tartok mar 1 oraja
4 bababol lehet csak valasztani hatulrol alom volt mert 40 50 kg lanyok nekem sose hagytak hogy rajuk fekudjek es ugy legyenek meg mert 110 kg vagyok es mindenem nagy.
Elolrol prostiknal jobb exemnel kicsit rosszabb mert vele smarolunk stb
Kicsit az volt fura hogy a karjait labait te alitod be de ero is kell hozza bore puhabb egy kicsit mint az embere haja illatos amit nagyon imadok szex kozben amugy is.
Meg az tudjatok fel orara teljesen tied becsukjak az ajtot furdesi lehetoseg van meg udito kis csoki es a halovany fenyek
Uj epitesu angyalfoldi lakasban van ez is tetszet
Nagyon meg voltam elegedve de venni meg nem veszek inkabb meg kiprobalom a tobbit is.
Nagyon jo es ki lehet probalni
Csak vasarolni draga bar utana neztem nemtudom te hogy vagy ezzel kicsi szexbaba is jo?
Kislanyrol mintazott elethu 100 120 cm
Vagy 100 120 cm de felnot no kicsinyitetten olcsobb de ugyan ugy van analis vaginalis lehetoseg es alomszepek
Van meg 68 cm szexbaba is igazabol az csak 70 e de azzal csak vaginalis szex lehetseges.
Erdekes nalunk csak a full meretut forgalmazak 300 400 e ert gondolom tobb rajta a hasszon
Kulfoldrol kene rendelni minel kisebb annal olcsobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!