Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiprobalnatok egy csucskategor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiprobalnatok egy csucskategorias szilikon szexbabat 10 15 e ft ert? Nem ciki ez ? Vagy prostihoz jarni?

Figyelt kérdés

Nemreg neztem utana hogy pesten alitolag mar van egy hely ahol ki lehet probalni. ezek a szex babak ha te veszed meg 300 400 e ernek es modelekrol vannak mintazva.

Tenyleg olyan lehet veluk a szex mint egy komaban levo novel? mert alitolag teljesen minden erzet ugyan olyan.

Hasonlo mintha prostihoz menne az ember? azokhoz 2 hetente szoktam jarni most.

Volt asszonyom 4 evig, van gyerekunk is.

de most uj kapcsolat nekem nem kell nem erdekel a nok erzelmi vilaga .

Szexet meg meg lehet oldani 🙂 igy ugy amugy tobb forrasbol.

Szex nelkul en nembirok elni arra szuksegem van sajnos par nelkul is.

2021. okt. 14. 13:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

Biztos hogy nem

Ugyanannyi pénzből hús vér nőt dugok

2021. okt. 14. 13:26
 2/32 A kérdező kommentje:

Enis csak azert probalnam ki mert lehet kesobb vennek ha jo.

Ne feledjuk nem nyafog. annyiszor b.szod meg amenyiszer akarod durvan is es nem kell a jovahagyasa.es kulsoben is jobb ez az elonyok

Mondjuk kajat se csinal es nemtudod teherbe ejteni ennyi a hatranya.

Egyre elterjedo technika szerintem erdekes innovacio nagyon gondolkodok rajta.

2021. okt. 14. 13:34
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj el, probald ki.

Szerintem mondjuk full hulyeseg az egesz gumino dugas, de ha teged ez indit be, akkor most mit veszithetsz?

2021. okt. 14. 13:46
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolkodsz rajta, hogy vegyél egy sajátot, akkor mindneképp érdemes kipróbálni így olcsón. Mégiscsak elég nagy összegről van szó, aztán ha nem jön be, kidobot tpénz.

Deee nekem volt 8ezres felfújható guminőm, igazából már az is tudott elég jó élmény lenni, szóval tuti jó egy ilyen igényesebb baba.

A te helyzetedben én élnék a lehetőséggel. A magam helyzetében viszont nem érdekel.

2021. okt. 14. 13:49
 5/32 A kérdező kommentje:
Nemtudom be e indit. full elethuek es bomba testuk van nyilvan nem.nyog meg nem elvezi kerdes az eleg e az erzet es a kulso vagy kell humman faktor is
2021. okt. 14. 13:49
 6/32 A kérdező kommentje:
Rabszolga lanyt jobb lenne venni de mar nem lehet sajnos 😁😂
2021. okt. 14. 13:51
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van elég pénzed, igazából az is működik..:D

De "elég pénz" alatt kb milliós tételre gondolok havonta:D

2021. okt. 14. 13:54
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg tarthatsz sugar babyt is.
2021. okt. 14. 13:55
 9/32 A kérdező kommentje:

40 e van mar hogy egesz nap csak a tied egyetemista szoke lany

Heti 2 3 szor kifizeted akkor csak veled van.

De ennyim nincs.

😀

Nekem rabszolga lany kene akit bezarok egy hazba megkotjuk aztan elvan. jovok szexelek vele aztan pihen.plusz takaritson es fozzon meg a kolykoket nevelje de nincs egyenloseg!

2021. okt. 14. 14:02
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Fuj de unditó 'férfi' vagy te..
2021. okt. 14. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!