Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilikonnal feltöltött pénisz mégis mit takar?
Figyelt kérdés
Sziasztok, megsimerkedtem egy sráccal/férfival a jómúltkorában, aztán most elmondta nekem, vagyis inkább azt állítja, hogy fel van töltve a pénisze szilikonnal, nagyobbítás céljából. Kérdeztem tőle, hogy ez mire jó, de értelmes választ nem igazán tudott adni, aztán rá is kerestem és hát, hogy monjdam kicsit ijesztő dolgokat találtam😅 de amúgy rendes meg minden, ezért nem igazán értem, hogy vetemedhet ilyesmire, ha ez igaz. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel vagy hallott róla, hogy ez mégis wtf?2021. szept. 16. 14:04
1/9 anonim válasza:
A világ megérett a pusztulásra!
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem szilikonnal hanem vazelinnel van feltöltve az a szerszám. Az most a divat, főleg bizonyos kisebbségi, börtöntapasztalattal is rendelkező személyek körében. Némelyiknek akkora van mint egy kólásüveg. Buszkék is rá a tulajdonosok, addig legalábbis biztosan amíg le nem rohad nekik és le kell vágni a sürgősségin(nem egy, nem két példa volt már erre). Kislány te akkor menj bele ebbe a játékba ha úgy alapból bírod és szereted is az öklözést mert nagyjából hasonló élményre számíthatsz majd ha aktusra kerül a sor. Sok boldogságot, sírig tartó szerelmet kívánok nektek.
3/9 anonim válasza:
Sajnos az előttem szólóknak igazuk van.
4/9 anonim válasza:
Azt takarja hogy kisméretű szilikonos implantátumot ültettek a péniszébe oldalra a bőr alá, hogy vastagabb legyen. Komplexusai voltak a méretével kapcsolatban ezért csinálta.
A #3-as által leírt jelenség is létezik, vazelinnel töltik egy részét ki, ami gyulladást is okoz. Annak a műveletnek teljes impotencia a vége többnyire mivel idővel tönkrevágja a barlangos testeket.
A 3. verzió amikor már nem üzemel a berendezés (szervi okból, mert pl. teljesen károsodott a szövetállomány), kikapják a tartalmát és 1:1-ben egy szilikonnal feltölthető "ballont" tesznek bele. Ebből van fix rögzítésű (állandóan "merev") meg van amibe kis pumpával lehet beletolni a cuccost.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudni pontosan mekkora, csak annyit mondott, hogy nagy, meg, hogy legyen meglepetés, de atyaég😳 miért kéne valakinek akkora? Hàt igazábol ez egy kicsit ijesztő, de megmondom őszintén, kicsit hajt a kíváncsiság is😅
2021. szept. 16. 15:07
6/9 anonim válasza:
#6 akkor mész és kipróbálod, eldöntöd. Viszont ne egyből "tetthelyen" találkozz vele, hanem először egy semleges helyen lévő randi ahol eldöntöd mennyire tartod normálisnak, megbízhatónak és kikérdezed ugyan mi a jótúróért rakatott szilikont a pélóba.
7/9 anonim válasza:
szerintem én találkoztam egy ilyen sráccal. bár nem kérdeztem tőle de olyan aránytalanul nagy volt neki, hogy nem tudok másra gondolni. tényleg mint egy kólásüveg :D a sex jó volt amugy
8/9 A kérdező kommentje:
4-es hát valami hasonlót mondott ő is, csak azt mondta, hogy injekcióval töltötték bele, gondolom mint az ajakfeltöltés, meg sok alkalommal kellett mennie, szóval gondolom így apránként.
2021. szept. 16. 20:36
9/9 anonim válasza:
#8 akkor a barlangos testeken kívül a belső szövetállomány felé, a bőr alá injektálták. A feltöltött szájhoz hasonló tort formát okoz, mintha nagy kelések lennének a pélóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!