Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lehettem a szemében?
Figyelt kérdés
Elmentem egy prostihoz, hogy kiélhessem egy nagy vágyamat. Az volt a kérésem, amit már a telefonban is közöltem vele, hogy nevessen ki és alázzon meg a kicsi farkam miatt, miközben én 2 ujjal huzogatom magamnak. Kutyapózban be is tettem neki, de csak nevetett amíg "dugtam" és rákérdezett, hogy bent van már?! Aztán kivettem és 2 ujjal kivertem amíg végig alázott. Szerintetek gáznak tarthatott? Vagy mindegy volt neki, csak a fizessek?2021. szept. 15. 18:56
1/13 anonim válasza:
Az ilyen nôknek tényleg mind1 xD
2/13 anonim válasza:
Fizess azt húzz a csába. Ezt gondolta.
3/13 anonim válasza:
Valószínűleg gáznak tartott de gondolom ez egyáltalán nem számít se neked se neki se senkinek.
4/13 anonim válasza:
3-as vagyok, ettől függetlenül egyetértek a 2-essel. Nem voltam még sok prostinál de mindegyiknél akinél voltam ugyanez volt a feeling, legszívesebben csak elvenné a pénzed és menj a f*szba. A prostik általában nem szeretik a munkájukat.
5/13 anonim válasza:
Nem mindegy mit gondol. Te is gáznak tartod ôt, hogy pénzért szexel, nem?
7/13 A kérdező kommentje:
De ez valamiért nagyon izgat.
2021. szept. 15. 19:40
8/13 anonim válasza:
De ha gáznak is tart, hát nem ezt akartad? Igazából sajnállak mert 0 szexuális életed lehet és ez a kapcsolatokban is meg fog látszani
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert kapcsolatban nem élném ki ezt a vágyam. Csak egy prostival, aki nem ismer.
2021. szept. 15. 19:43
10/13 A kérdező kommentje:
Meg amúgy ezért miért kell sajnálni? Nem tehetek arról, hogy elkezdett ez izgatni. Ahogy a kis farkamról sem tehetek. De legalább nem siránkozom miatta, hanem még ki is élvezem, ilyen módon.
2021. szept. 15. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!