Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lehettem a szemében?
Azért szerintem ha összefutnék vele az utcán és nincs ott sok ember, csak-csak felismerne. :D
De lényegtelen, felárat ha kérne ezért, akkor mennék máshoz, mert ezt kb. mindenki megcsinálná. Eddig sok lányt kérdeztem erről (akikhez végül nem mentem el) és mind elvállalta volna, mind igent mondott. Mindössze annyit csinált, hogy röhögött a pici farkamon, odatette mellé a kisujját, hogy kb. ugyanakkorák. Meg mondogatta, hogy milyen viccesen kicsi. Meg hát ugye be is tettem neki kb 2-3 percig, de ott is csak röhögött rajtam. Aztán a végén ugye kivertem magamnak, amíg alázott. Tehát nagyon nem kell magát megerőltetnie, esetleg a nevetést nehéz megjátszani, hogy valódinak tűnjön, de lehet nem kellett megjátszania mert amúgy is jól esett neki, hogy kinevethetett emiatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!