Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nimfós vagyok vagy eltorzult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfós vagyok vagy eltorzult vagy normális? 19/l

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is ez nem valami szex hirdetés nem kérek privát üzenetet stb!!!!!!!!!!!!!!

Röviden:

Visszahúzódó lány vagyok nem igazán járok el sehova 4,5 átlagom van jól tanulok szeretem a pop zenét , teljesen normális életet élek semmi extra.

Annyi hogy nincs sok barátom ( 3) és van egy párom.

Párommal élek szexuális életett lassan 4 hónapja, és észre vettem hogy szeretem ha vadabban csináljuk, tépi a hajamat és megsz*opatt , és keményen csinál mindent.

Na most ezt így leírva úgy tűnik hogy egy ribi vagyok meg stb én is azt hinném így felolvasva.

Kérdeztem a páromat hogy ez zavarja de ő azt mondta csak örül neki.

Szerintetek normális ez az egész úgy, hogy amúgy egy csöndes visszahúzódó lány vagyok, vagy esetleg keressek fel egy pszichológust?

Köszönöm előre is a választ, kérlek titeket csak normális választ adjatok, köszi :3

2021. okt. 13. 12:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, te így szereted, egyébként meg ribis nem ettől leszel hanem ha fűvel fával dugsz
2021. okt. 13. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális vagy, semmi ok aggodalomra. A párod pedig ritka szerencsés fickó, hogy ilyen belevaló partnere van.
2021. okt. 13. 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy írtad mintha a csendes, visszahúzódó lányok nem szexelhetnének, vagy nem élhetnék meg a vágyaikat.
2021. okt. 13. 12:33
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Egyik sem vagy. Szimplán szánalmas vagy.

24L

2021. okt. 13. 12:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szubmisszív vagy ennyi az egész.
2021. okt. 13. 12:34
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Persze, a legtöbb lány ezt szereti így teljesen átlagos
2021. okt. 13. 12:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nimfós, és nem is abnormális. A szó amit keresel a szubmissziv. És talán a legelterjedtebb kink fiatal lányok körében, szerintem minimum a 80% szereti az ilyen bánásmódot, vagy én vonzok be főleg ilyeneket.
2021. okt. 13. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy minden oké veled. A nők ezt szeretik, és ezt élvezik.
2021. okt. 13. 12:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök normális az ilyen nincs veled semmi gond ne aggódj amúgy sok fiú örülne neki ha a barátnője ilyen lenne

28F

2021. okt. 13. 12:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező! Én is azt hittem, hogy ez így nagyon nem oké, mert igazából nem nagyon hallom pl barátnőimtől, hogy ők is így szeretnék. Sőtt, volt hogy meséltek 1-1együttlétről de egy picit sem volt olyami benne amit mondjuk te is szeretsz. Mikor én elsőnek felhoztam, nagyon óvatosan akkor jött ki, pl a legjobb barátnőmből, hogy ilyen dolgok náluk is vannak, csak ritkábban. Szóval nyugi nem vagy egyedűl. Én nagyon sok mindent szeretek, gondolom amiket leírtál azok neked is alapabb dolgok. Szeresd magad és kész.😊 26N
2021. okt. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!