Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mit szólnátok hozzá, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szólnátok hozzá, ha barátnőtöknek/egy lánynak ánusz fétise van?

Figyelt kérdés
Igen ez egy fétis elmondása szerint mivel ez izgatja szexuálisan, ha csinálhatja, gondolván ezalatt, rimmingre, "tisztán" is meg bekenve valamivel, ujjazás és talán ami legkényesebb téma a pegging.

2021. okt. 13. 08:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó gondolom, hogy lány létedre te is finnyáskodsz más dolgoktól, ami meg nekünk lenne értelmetlen. Nem tudom mit kell itt szidni mindenkit, aki nem szeretné, sok ember szerint az egy kivezető nyílás, és nem akarja bevonni a szexbe.
2021. okt. 13. 10:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene ha kölcsönös !!
2021. okt. 13. 10:58
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

#11: én nem szidtam senkit. Mindenkinek joga van eldönteni, mit szeret és mit nem, szerintem tanulj meg értelmezni.

Pont azt írtam, megértem, ha valaki viszolyog, de ettől még a tény az, hogy aki kipróbálja, élvezi.

Én csak arra reagáltam, hogy egyesek szerint ha egy nő kényezteti a pasi ánuszát, akár csak nyelvvel, az b.zis. Ez csak homofóbia, semmi alapja nincs.

De hogy teljesen érthető legyen: aki nem akarja, ne csinálja, nem kötelező. De aki sosem próbálta, ne mondja hogy nem jó, én sem mondom a csigára, hogy rossz az íze, csak nem szeretném kipróbálni.

2021. okt. 13. 11:18
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

" Azt értem, hogy sok pasi viszolyog attól, hogy megdugják valamivel, de a legtöbb kifejezetten élvezi, ha mondjuk nyelvvel kényeztetik. Aki ezt tagadja, szerintem sosem próbálta még, és/vagy simán csak gátlásból mondja.

de én legalábbis nem tudok olyan pasiról, aki ha kipróbálta, nem élvezte volna. Nem állítom, hogy nem létezik, de tuti, hogy az a kisebbség."

Szerintem meg te próbálj meg fogalmazni.

2021. okt. 13. 11:37
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

#14: tényleg ennyire nehezen megy néhány magyar mondat értelmezése?

Az általad is idézett szövegben hol találsz bármit, amivel akárkit szidtam volna?

2021. okt. 13. 12:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
imádnám
2021. okt. 13. 13:06
 17/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem egyértelműen fogalmaztam valószínűleg, én fiú vagyok és barátnőm vetette fel nekem ezeket a dolgoat.
2021. okt. 13. 17:20
 18/24 anonim ***** válasza:
27%
Fújj...
2021. okt. 13. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
31%
Aztán s.ggnyalas után nekialltok csókolózni?
2021. okt. 14. 01:55
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkérném a kezét!
2021. okt. 14. 06:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!