Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha a pasinak nincs hangja szex közben?
Figyelt kérdés
Te mennyire vagy hangos?2021. okt. 12. 20:54
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok hangos, de nagyon halk sem. F
3/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ez az izgatóbb. Amikor a pasinak nincs hanjga szex közben, de ahogy egyre közelebb kerül az orgazmushoz, akkor a légzése az, ami meg változik. Attól el tudok menni, ha csak meghallom, hogy a levegő az élvező pasi torkán akad.
4/10 anonim válasza:
Akár van, akár nincs jöjjön belülről, megjátszás nélkül. Az zavaró ha valaki rájátszik.
6/10 Csicuki válasza:
Nem mondom hogy zavaró de ha ad ki hangot az pluszt ad hozzá.
7/10 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 3-as. Számomra nagyon izgató ha eleinte inkább halk, majd hallom ahogy sóhajtozik meg egyre inkább kapkodja a levegőt.
8/10 anonim válasza:
Engem zavarna ha a ki be rakáson és az ágy nyikorgáson kivül nincs hang. Nem kell ordítani de legalább a fülemnék halljam a hangját. Én attól alapból be gerjedek ha egy jó mély férfihang kélyesen nyög
9/10 anonim válasza:
Zavaró a síri csend lenne, de olyan meg úgysincs. A levegővételén hallatszik, hogy élvezi, már ez is izgató. Ha csak ennyi, nem baj. Nem egyformák ők sem, ahogy mi nők sem. Adja önmagát, a kedvemért nem kell nyögést színleli. Persze ha jön, jöjjön csak, mert zene füleimnek. 😊
10/10 anonim válasza:
Engem zavar, ha nincs hang. Persze elfogadom, de lelomboz, sokkal jobban élvezem a szexet és jobban felizgulok, ha nyög a férfi vagy erőteljesen, hangosan veszi a levegőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!