Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bizarr tudom, de halott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizarr tudom, de halott lányba lehetek szerelmes?

Figyelt kérdés
Olyan gyönyörű lány volt, és fiatalon meghalt. Lehetek belé így szerelmes?

2021. okt. 12. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Lehetsz.
2021. okt. 12. 20:33
 2/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Inkább vonzalom gyertyagyujtás. Hun szoktam böngészni ott rengeteg szép lány van fent akik tettszenek nekem
2021. okt. 12. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lelkébe vagy szerelmes meg abba, amilyen volt, amíg élt, az teljesen normális. Előfordul másokkal is. Nagyon szomorú dolog, ha egy ember fiatalon meghal. Ez lehet egy szép plátói szerelem. Csak ne akarj utána halni. Az idő majd segít, hogy találj más, még élő szerelmet.

Ha esetleg a holttestébe vagy szerelmes, na az bizarr.

2021. okt. 12. 20:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat. Sokan úgy szerelmesek valamelyik sztárba hogy az életben nem fognak találkozni vele, vagy ha látják is élőben akkor is csak 50 méter távolságból kis sziluettet a színpad tetején ugrálni. Fiatal korban ez sokaknál előfordul, nyugi majd kinövöd.
2021. okt. 12. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes nem. Az egy folyamat, amihez sokminden kell. Max vonzónak találod a képeken, amiken még él. Ezzel semmi gond nincs, az lenne para, ha halott formában tetszene.
2021. okt. 12. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már azelőtt is szerelmes voltál bele, mielőtt meghalt, akkor nem fura. Idő kell, míg az ember ezt feldolgozza/elmúlik a szerelem. De ha a holttestébe szerettél bele, az elég beteg
2021. okt. 12. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Ez különösen borzalmas, mikor egy fiatal hal meg, ha meg egy szép fiatal lányról van szó, akkor különösen. Gondolom amiatt gondolsz rá ilyen sokat, nagyjából gondolom, mit érezhetsz, nem valódi szerelem ez már.
2021. okt. 12. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Így kezdődik a nekrofilia.
2021. okt. 12. 21:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem kezdődik semmi, kedves utolsó. Nem vonzódom a holttestekhez, még a gondolatától is rosszul vagyok, én a lányba vagyok szerelmes, vagy vonzódtam hozzá, amíg élt. Egyébként köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 12. 21:57
 10/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Így már más akkor lehetsz belé szerelmes
2021. okt. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!