Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet szerelmes vagy szerethet az ilyen pasi?
Azt hittem, hogy szeretkezni fogunk, de mar többször megjártam, hogy ehelyett azt akarja, hogy oralis szexet kapjon. Amit viszonoz. Nem ez a gond. De ez nem szeretkezes.
Főleg, hogy most 2 hetig nem is tudtunk talalkozni. Szerintem ez nagyon sántít főleg ha szólni kell, hogy igazan, szexelj mar normálisan velem, nem érzi ezt magától ....
Ő nem téged szeret, hanem az orális szexet... Leginkább kapni... Az még a jobbik eset, hogy viszonozza, de hogy nem szerelmes, az tuti, mert akkor az egész testedet kívánná.
F44
Én imádom kinyalni a nőmet, mert izgat is, meg úgy biztosan el tudom vinni. Utána lehet minden más módon játszani, már biztonságban érzem magamat. Ötven évesen még messze nem impotens egy átlagos férfi, de persze én is tudok olyanról, aki már előbb föladta.
Remélem, csak a kérdésedben túloztál, nem így beszélsz vele... Én lelohadnék, ha azt hallanám: csináld már normálisan!
Szerintem te sem szereted. Milyen szerelmes lehet az a nő, aki ha gond van a kapcsolatban, nem megbeszélni próbálja, hanem gyakorira ír?
Lehet, hogy ő egyszerűen csak jobban szereti az orált, és mivel téged is kielégít, azt gondolja, hogy minden rendben. Te meg ahelyett, hogy elmondanád neki, hogy neked milyen vágyaid vannak, megkérdőjelezed a szeretetét, és itt gyakorin vársz megoldást.
Ráadásul nem is gyerekek vagytok már, az isten szerelmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!