Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet szerelmes vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet szerelmes vagy szerethet az ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Azt hittem, hogy szeretkezni fogunk, de mar többször megjártam, hogy ehelyett azt akarja, hogy oralis szexet kapjon. Amit viszonoz. Nem ez a gond. De ez nem szeretkezes.

Főleg, hogy most 2 hetig nem is tudtunk talalkozni. Szerintem ez nagyon sántít főleg ha szólni kell, hogy igazan, szexelj mar normálisan velem, nem érzi ezt magától ....

2021. okt. 5. 05:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Ahelyett hogy itt elkezdesz variálgatni meg találgatni,mi lenne ,ha mondjuk egy ilyen alkalomkor utalnál rá,hogy magadba szeretnéd érezni??

Összeomlana a világ?

2021. okt. 5. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Biztos a felesége nem engedi. 🤣
2021. okt. 5. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Meg kell kérdezni ,hogy mi a gond,mert ha idáig müködőtt megfelelően akkor biztos valami oka van.53F
2021. okt. 6. 08:31
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Hm. Mivel 50 évesen nekem is volt ilyen időszakom, nem húznám rá a pasira a vizes lepedőt.
2021. okt. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!