Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél pénzért (amatőr), ha nulla forintod lenne és enned sem lenne mit? Nem fiatalokra gondolok, inkább középkorúnál idősebbek.
Kérdező ez így nagyon nem jó!
Egy szobáért dolgozol? Meg egy kis ételért? Egy szoba max 60-80ezer ft.. Ennyi lenne a béred?
Sok munkahely van már ami szállást is ad neked és a fizetésedből levonnak egy x összeget majd a szobáért és még pénzed is marad, enni is tudsz és a cicád sem hal éhen.
Nem hiszem h ez még nem jutott volna eszedbe, hol élsz te?
Enni kapok, abból amit főzök, csak néha előfordul, hogy nekem nem jut. Egyszer-egyszer a főnök ad valami kis ennivalót (kenyeret, lejáratos felvágottat) és a cicámnak némi eledelt és almot. Egy-két hetente egy ezrest...
Nyilván nem ez az életcélom, de egyelőre bírnom kell.
És a netet lopod közben vagy mi?
Nem lehetsz ilyen életképtelen.. Menj szépen olyan helyre dolgozni ahol szállást is kapsz.. Csak értesz máshoz is mint a főzéshez. Gyárakban, szállodákban takarítani stb.. Elég jó pénzt kapsz amiből tudsz magadnak félre rakni, és nem kell azon gondolkodnod h pénzért b*sszál.
24-es: azt csináltam ma..
Munkásszállóra nem vihetném a cicám és ott nem egyedül lennék egy szobában. Sajnos, nem viselném el , ha többet osztoznék egy szobán, ennyi idősen meg már még nehezebb az alkalmazkodás.
Rendőrségre?? A "munkaadóm" mentett meg az utcától, ha innen kidobnak, hajléktalan leszek.
Nee
Tudod mit? Segítek neked
Ha te nem akkor megteszem én helyetted/érted a bejelentést hogy hogyan dolgoztatnak téged. Vannak kapcsolataim
IP címed alapján visszakeresünk hogy hol vagy pontosan és segítünk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!