Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van itt köztetek olyan, aki élvezettel, nulla fájdalommal?
Figyelt kérdés
Golyókig hüvelybe tud engedni egy 16/4.5 péniszt?
Vonalzót elő! Nem a partner bemondott kamu mérete érdekel, akinek 14 centi és 16-17nek mondta, hanem valódi, pontos mérés. 🙂 Köszi.
2020. dec. 9. 11:49
1/16 Vis Maior válasza:
Hát nő nem vagyok, de azért a fentieknél nagyobb szerszámom "tövigengedésével" többnyire nem szokott probléma lenni. Nyilván nem szárazon....
2/16 A kérdező kommentje:
Itt mindenkinek minimum 17-18. Tudjuk.
2020. dec. 9. 11:55
3/16 anonim válasza:
Volt már 20+ is azzal sem volt gond
4/16 A kérdező kommentje:
Abszolút nem ütötte a méhszájadat? Csak élvezet volt, nulla fájdalom nélkül?
2020. dec. 9. 12:00
5/16 anonim válasza:
Az enyém 12cm, mégis tövig megy mindenféle gond nélkül.
6/16 anonim válasza:
Nekem 14 cm, eddig minden nőnek tövig be tudtam nyomni... szerintem egy 17+ már problémás lehet sok nőnél.
7/16 anonim válasza:
Nekem a baratom 18 centise is befer fokozatosan
8/16 anonim válasza:
Teljesen életszerű a helyzet, hogy most elnyúlok a hálóban és több különböző pózban megdugom magam egy vonalzóval (vagyis 4.5 cm kötegnyi vonalzóval) és regisztrálom, mi merre meddig ment + élvezeti szintet is skálàzok mellé. Mhmm.🤔
Coming soon.... 🤣
9/16 anonim válasza:
Hát, ez azért nem olyan nagy méret... Inkább átlag, legalábbis az Európai férfiakat figyelembe véve. Esetleg Ázsiában nagynak számíthat, de itt Magyarországon ennél még csak nagyobbakkal találkoztam, sosem volt velük probléma.
10/16 anonim válasza:
Úgy csinálsz, mint ez valami gigaméret lenne. 😂 Nulla fájdalommal? Ennél kisebb méretet szinte nem is érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!