Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél pénzért (amatőr), ha nulla forintod lenne és enned sem lenne mit? Nem fiatalokra gondolok, inkább középkorúnál idősebbek.
Figyelt kérdés
Menyiért vállalnál csak kézimunkát és orált, és menyiért közösülést?2021. okt. 10. 20:04
11/38 A kérdező kommentje:
Egész hétvégén nem volt élelmiszerem. Az utolsó pár szelet kenyér penészes volt, kidobtam. Nagyon éhes voltam és a cicámnak is kellett enni adnom.
És még egy: Nem hiszem, hogy bárki ezért megölné magát..
2021. okt. 10. 21:06
12/38 anonim válasza:
Kérdező attól, mert nem hiszed, van ilyen. Amúgy meg kérj barátokól, vagy családtagoktól.
13/38 A kérdező kommentje:
Nincs senkim, se család (meghaltak), sem barát. Pár éve egyedül, bezárkózva élek.
2021. okt. 10. 21:21
14/38 anonim válasza:
Hú, akkor ezért gondolkoztál el ezen. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
15/38 anonim válasza:
Ha nőnemű vagy, beszélgethetnénk kicsit...
17/38 anonim válasza:
Mondjuk akkor dolgozni kellene valamit, nem bezárkózni, nem fog pénz teremni a semmiből. Akár elmenni takarítani, mert már ők is komolyabb összegeket keresnek.
18/38 A kérdező kommentje:
Dolgozok, de nem pénzért, átmenetileg egy pici "szolgálati" szobáért cserébe.
Helyben főzök és takarítok, az ebédből tudok enni, de pénteken olyas keveset készíttettek velem, hogy nekem már nem maradt.
2021. okt. 10. 21:59
19/38 anonim válasza:
Bocs, de azon gondolkoztál már hogy dolgozz? Rengeteg helyre keresnek akár női munkaerőt is. Tudom, nem egy leányálom 8-12 órát gürizni egy konyhán, takarítani, vagy a mekiben pucolni a retyót viszont fizetnek érte. Nem veszel belőle lakást ez tény, de arra bőven elég hogy enni tudjon az ember.
20/38 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha más munkahelyen dolgoznék, akkor itt már nem ingyen lenne a szoba, ami ráadásul rohadt drága (főleg úgy, hogy eléggé lepukkant).
Albérletre meg két havi kaució és egy havi bérletei díjt kéne letennem, ami alsó hangon 300 ezer ft...
2021. okt. 10. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!