Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek erről ?
Figyelt kérdés
Eddig csak 1 barátnőm volt és csak vele szexeltem de sajnos vége lett fél éve és meg ismerkedtem 1 lánnyal kb 1 hónapja és ma fogunk oda jutni ,hogy szex lesz de nem tudom mennyire leszek jó nála
Azért nem volt több barátnő mert 16 éves korom óta vele voltam de eddig tartott eddig nem érdekelt a méret de most nagyon izgulok jó leszek e nála vagy nem
Az előző barátnőm az meg volt elégedve vele nagyokat élvezett
Hossz:14cm
Vastagság:5,5-6cm vonalzó a tetejére rakva
Kerület:15-16cm között merevedéstől függ
2021. okt. 10. 17:51
1/4 anonim válasza:
Átlagos a hossza, a vastagsága viszont átlagon felüli. Teljesen jó méret, de nem ezen múlik minden.
2/4 anonim válasza:
Nem is értem mit izgulsz. Az előző lánynak jó volt, tessék ebből önbizalat meríteni! Valószínűleg ügyesen használod, ha az exed is nagyokat élvezett. Hosszra átlagos, viszont nagyon jó vastag, ez előnyös. Ne izgulj, csak csináld ösztönösen. Elég kicsi esélyt látok, hogy a méretedből probléma legyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg volt a Randi és jól sikerült minden a szex meg baromi jó volt az elején egy kicsit nehezen indult mert azt mondta vastag vagyok neki de szépen bele lendültünk
2021. okt. 11. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!