Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelők(főleg szub nők véleménye érdekel), mit gondoltok ezekről a 80-as évek elötti erősen szexista reklámplakátokról?
Szexuális téren tetszik a bdsm és szubnak is tartom magam, de ez nem azt jelenti, hogy a mindennapi életben is szeretem/eltűröm, hogy semmibe vegyenek és megalázzanak. Ugyanúgy érző lény vagyok, a szexuális vágyaim teljesen más téma.
Ennyi erővel egy olyan nőnek, aki szereti, ha a partnere megpofozza, megkorbácsolja szex közben, szerinted a családon belüli erőszak rendben van? :D
Szóval igen, szex közben szeretek lealacsonyítva lenni, de attól még hálószobán kívül ugyanúgy egy nő, egy emberi lény vagyok, mint a párom, és sosem hagynám, hogy kezet emeljen rám vagy megalázzon.
Hogy őszinte legyek, igen. Azt gondoltam, hogy egy szub nőnek természetes az, hogy a férfiak megalázzák, elfogadják a családon belüli erőszakot, elítélik a feminiznust és kevesebbnek tartják magukat a férfiaknál.
Szerintem elítélendő egy ilyen reklám és nem szabadott volna megjelentetni. Én az egyenlőség híve vagyok, de kíváncsi voltam, hogy egy szub nő ezeket a dolgokat hogy látja. Ezért is tettem fel a kérdést.
5ös vagyok
Semmi baj kérdező, én ezt nem leteremtő jelleggel mondtam, csak ez az igazság. Ugyanúgy egyenlő félként vagyok kezelve a kapcsolatomban, mint bárki más, csupán ha szexre kerül a sor, akkor a barátom átveszi az irányítást, én pedig élvezem. Ugyanúgy kényeztet ő is engem, nem csak az erőszak van olyankor sem. Nyilván egy olyan ember számára nehéz elmagyarázni, hogy ebben mi a jó, akit ez nem vonz. Szóval igen, az életben egyenrangúak vagyunk
Szerintem akkor még helyén voltak a dolgok.
Én most is úgy gondolom, a nő azért van, hogy kielégítse a Férfi vágyait. Bármi is legyen az.
Szerencsére megtaláltam az Uram, akit szolgálhatok mindenben, és így boldogok vagyunk.
SubN
Akkor még mások voltak a szokások,elvárások pláne az usa-ban,ahol a ffi dolgozik a nő vezeti a háztartást elv probált érvényesülni.
Az hogy ki mit szeret sexben,pedig teljesen más mint hogy mit szeret az ágyon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!