Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a párotok nem engedné, hogy rá vagy belé élvezzetek? 18L

Figyelt kérdés
3éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, de soha nem engedtem neki, hogy rám vagy belém élvezzen. Egy éve szedek fogamzásgátlót de így sem engedem neki. Egyszerűen nem szeretem utána takarítani magam illetve a puncimban sem szeretném érezni. Így a párom mindig kiveszi és a saját hasára élvez. Látom rajta, hogy ez zavarja és mindig mondogatja is, hogy ez mennyire lehangoló.

2021. okt. 9. 00:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

De a dugás mehet mi????

Neked műfasz kell drágám,a pasidak pedig egy igazi punci...

2021. okt. 9. 04:12
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Miiiii??? Verjem a hasamra szex után??? Pffff... na wazze' mintha beülnél egy étterembe és desszertként félszáraz babapiskótát hoznának. Nagyon jónak kell lennie a főfogásoknak hogy vissza akarjak ugyanoda menni - vagy zárva lennie az összes étteremnek, de csak addig járnék oda amíg azok ki nem nyitnak. Vond le a tanulságot... biztos van aki ideig-óráig elfogadja így is, de ha valakinek tartósan hiányérzete van az biz' előbb-utóbb el fog kezdeni kacsingatni másfelé.
2021. okt. 9. 04:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vele járó kellemetlenségek ezt el kell fogadni annak érdekében hogy mindenkinek jó legyen. Pl párom már alig várja hogy fogamzásgátló feliratása után belé élvezzek engem is nagyon vonz,olyannal még nem találkoztam aki nem engedi testre se sehova az kifejezetten kiabrandito lenne
2021. okt. 9. 04:44
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Hát kislány, ennek nem lesz jó vége, és az is hamar be fog következni.

40F

2021. okt. 9. 04:47
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Nalunk is legtobbszor en fejezem be magamnak. O szereti punciba en meg oraltol elvezek a legnagyobbat. Szoval ha oda nem akkor oldjam meg alapon. Eleg kiabrandito, mondanom sem kell gondolom de alig szexelunk.
2021. okt. 9. 05:12
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Valami hihetetlen bombázó lehetsz, hogy még mindig kitart melletted.
2021. okt. 9. 05:29
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Én már tutti nem lennék veled... 18 évesen ilyen vagy később milyen leszel?
2021. okt. 9. 05:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikus hercegnő szindróma.
2021. okt. 9. 06:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs kérdező, de ez ultragáz. Ilyen hozzáállással meg sem érdemled, hogy kielégítsen, vagy élvezz el te is magadra úgymond...
2021. okt. 9. 07:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én szexuálisan visszafogott vagyok, és undorodom a testnedvektől, de ez még nekem is elképzelhetetlen, hogy szeretkezünk és akkor a legynagyobb örömnél gyorsan szálljon ki és dőljön hátra, hogy magára menjen. Ez tényleg lehangoló.

Én is mindig törlöm magamról, de én tudom, hogy kicsit kényszeres vagyok és sok minden taszít, pl. saját testnedveim is. De nem akarom, hogy az én hülyeségem vegye el a hangulatot épp a csúcsponton. Szerintem próbálj ezen változtatni.

2021. okt. 9. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!