Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fontosnak tartjátok, hogy a lány keze által élvezzetek el?
Több, mint 4,5 éve együtt vagyunk a párommal. Minden rendben van szexuálisan, azt az egy apró dolgot kivéve, hogy nem tudom őt eljuttani orálisan a csúcsra.
Őt nem zavarja a dolog, de engem nagyon bánt.
Szerintetek hogy tudnék fejlődni?
Fiúk! Valóban nem tartjátok fontosnak, hogy a lány keze által élvezzetek el?
24/L
Egyáltalán nem.
A szex minősége nem azon fog múlni, hogy milyen mozzanattól spriccelek el, hanem attól, hogy azzal lehetek intim közelségben, akit imádok.
Nem kell fejlődnöd, ha őt nem zavarja. Nem vagyunk egyformák. Nincs szabály hogy orálnál mindenkinek el kell tudni sülni. Ha így is élvezi, akkor csak élvezd te is így. 😊
Az utolsó kérdésed a kézzel kapcsolatban hogy jött ide? Azt pontosan nem értetten. Bármelyik testrész által jó elélvezni, nem kell, hogy az a lány keze legyen.
Ha van barátnőm akkor én igénylem a szexet, vagy hogy kézzel, szájal örömöt (elélvezés) okozzunk egymásnak.
Nyilván nem vagyunk egyformák, de azért ezzel sokan vannak így.
Azt kell mondanom és ne sértődj meg, de ha 4.5 éve cumizod és ettől nem élvez el
akkor vagy a technikáddal van valami javítani való
vagy a pároddal van valami őt gátolja, vagy mindkettő,
DE a kommunikációval biztos van gond ha ez 4,5 év után még mindig kérdés számodra, beszéljétek meg, szerintem
40F
Igazából csak kiverni nem tudom neki.
Jó köztünk a kommunikáció, mondta is, hogy nem zavarja. Azért tettem fel a kérdést, mert engem zavarna a dolog és nem tudtam, hogy ezt a pasik mennyire gondolják túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!