Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a párotok nem engedné, hogy rá vagy belé élvezzetek? 18L
Figyelt kérdés
3éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, de soha nem engedtem neki, hogy rám vagy belém élvezzen. Egy éve szedek fogamzásgátlót de így sem engedem neki. Egyszerűen nem szeretem utána takarítani magam illetve a puncimban sem szeretném érezni. Így a párom mindig kiveszi és a saját hasára élvez. Látom rajta, hogy ez zavarja és mindig mondogatja is, hogy ez mennyire lehangoló.2021. okt. 9. 00:39
2/24 anonim válasza:
Én már rég dobtalak volna. Szexelek, és elvézzek a saját hasamra...aha, persze.
3/24 anonim válasza:
Akkor nyeld le neki, gondolom az is fúj 🤦♀️
4/24 zol56 válasza:
Tenyleg lehangoló.
Tényleg keresni fog mást.
5/24 anonim válasza:
Nekem egyszer mondtad volna el ezt a baromságot. Teleraktalak volna utoljára aztán pá kedves.
6/24 anonim válasza:
De akkor minek szedsz fogamzásgátlót, ha még így se engeded neki? Szerencsétlen srác.
7/24 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nem értem így sem. A legjobb érzés, ahogy bennem megy el a párom. Imádom a reakciót, az érzést, amikor magamhoz húzom. De lenyelni se gond, oda megy el, ahova akar. Ő is nyal engem, ott is van nedvesség. Kérdés nélkül kiraknám,ha úgy érezném, hogy undorodik tőlem. Ne csodáld, ha félre lép.
8/24 Gymnospermatophyta válasza:
6: Gondolom gumi nélkül csinálják, s úgy is megvan az esélye csak persze nem akkora. És ezért.
9/24 anonim válasza:
Nyilván mindenkit zavarna. 1 mozdulat magadról letörölni, ha meg kifolyik is pisilés, törlés plusz tisztasági betét.
10/24 Gymnospermatophyta válasza:
Na most miért lettem lepontozva?:D Az tény, hogy az esély a "teherbe esésre" úgy is megvan, csak nem sok. Mi más indoka lehetne a lánynak, ha nem ez?:D
A "rám se élvezhet"-et nagyobb problémának érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!