Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estel.19 kérdése:
Mennyiért nyal ki egy férfi egy nőt? Mennyi pénzt kérhet el érte?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 15:15
11/21 anonim válasza:
Gondoltam h van olyan agyoniskolázott aki ezt félreérti.
Nem hallottál még titkos vágyakról? Na nekem ez olyan h azért fizetne 1x valaki egy olyan dologért, amit nem szívesen tennék meg.
Azaz "kényszerítene" rá.
Remélem így már világos
13/21 anonim válasza:
Hát ez olyan mintha a pasit le sz-----. Szóval az utca sarki nővel 5000.
14/21 anonim válasza:
Ha gyengén tökön rúgna párszor a csaj (amíg nem könyörögnék neki) utána ingyé is kinyalnám 😋
15/21 anonim válasza:
nem tudom, de valaki engem is kinyalhatna:)
16/21 anonim válasza:
Én sem tudom, de engem is kinyalhatna már valaki, mondjuk úgy egymás után 5x ameddig el nem kezd remegni a lábam.
Peteérésem van és nagyon nehezen bírok magammal ilyenkor.
18/21 anonim válasza:
Én csináltam már ilyet, a nő mindenképpen fizetni akart érte, mert azt akarta, hogy csak nyaljam és egyrészt úgy gondolja, hogy nekem abban semmi jó nincs, (ő nem viszonozza) másrészt így nem érezte úgy, hogy megcsalja a férjét, így csak egy szolgáltatást vett igénybe.
20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok :))
Természetesen van, aki ingyen is "megtenné".. na de tudjuk, hogy utána bepróbálkozna, hogy legyen dugás vagy szopi vagy verjem ki.. vagy rám élvez. Egyiket sem szeretném.
Más szemrebbenés nélkül mondta rá, hogy 10ezernél kezdődik!
Mivel nagy az étvágyam.. így nem fér bele havi 4-5 x 10ezer Ft.. :D
2021. okt. 11. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!