Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért nyal ki egy férfi egy nőt? Mennyi pénzt kérhet el érte?
100 € kaptam egyszer , egyejszakasnak indult majd a no nem akarta hogy megdugjam adott 100€ hogy menjek el ku**azni …
Megalazo volt nagyon
Ha te vagy a csaj... a prostik (amelyik vállal natúr orált) általában ugyanúgy az 1 órás díjat számolják fel. Ismered a klasszikusból "...és ha én nem akarok nyalni, csak dugni, az hogy, az mennyibe kerülne?" 😂
A pasik... na bro' azt várhatod hogy fizessenek érte, amikor ingyen is talál minden nő tucatnyi pasit aki megteszi.
Nos, én mivel nem szeretem ha nyalnak( eddig 1-2 férfi csinálta és mind rossz volt szval lehet ezért) így én max pénzért engedném mert felizgatna ha ezért fizetnének amit valójában én nem szeretnék... Ettől még nem vagyok k*rva mielőtt ezzel jönnétek, szval megállapodnánk egy összegben és kinyalhatna
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!