Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képtelenség, hogy egy 33 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelenség, hogy egy 33 éves tapasztalatlan férfival valaha lefeküdjön egy nő?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 09:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne esélytelen? Fel nem fogom.
2021. okt. 8. 11:06
 12/25 Mathus ***** válasza:
100%
Szerintem nem esélytelen, biztosan van nálad is aki szerencsétlenebb. Idő kérdése és összefuttok.
2021. okt. 8. 11:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Jobb esetben már rám kellett volna másznia valakinek.
2021. okt. 8. 11:09
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
#13 miért kellett volna? Nem is próbálkozol évek óta és elvárod, hogy rád másszon valaki csak úgy..
2021. okt. 8. 11:14
 15/25 Mathus ***** válasza:
82%

#14: kiül a Mázsa térre éjszaka

egy padra és jön a szo**fantom :))

2021. okt. 8. 11:27
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen picsogással nem túl sanszos, úgy hogy évekig nem is próbálkoztál meg pláne. Mintha azt várnád hogy megütöd a lottón a főnyereményt de közben még szelvényt sem veszel, a nélkül meg állítólag elég nehéz. Mégis mi az elképzelésed? Mész haza melóból az utcán és egyszercsak leszólít egy nő "ne haragudjon uram hogy ismeretlenül megszólítom, látom ön még szűz, had sz.pjam már le a lépcsőházban"? :D
2021. okt. 8. 12:29
 17/25 anonim ***** válasza:
90%

"Jobb esetben már rám kellett volna másznia valakinek."

Azert nem kene ennyire önteltnek lenned.Szerinted mi ,akiknek van kapcsolata,azt vártuk hogy mikor maszik ránk valaki?

Menj, mint a nagy többség,és szerezz magadnak valakit!

2021. okt. 8. 13:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Utcabeli srác rokkant nyugdíjas (35 éves), születése óta rövidebb az egyik lába, ujjnyi vastag a szemüvege, reggel egy marék gyógyszert szed 4 féle betegségre, anyjával él és van barátnője.

Csak akarat kérdése, semmi más.

2021. okt. 12. 08:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Juuj.. A kommentjeidet olvasva előbb a hozzáállásodon kell nagyon gyorsan változtatni.

Ha te magad sem hiszed el h vannak nők akik lefeküdnének veled, akk hogy várod el h bárkinek is felkeltsd az érdeklődését?

Ne hangsúlyozd a negatív tulajdonságaidat, és ne sajnáltasd magad mert az senkinek sem jön be.

Ha magabiztos vagy, és ha humoros akkor az már fél siker.

És ne várd el h a nők másszanak rád, úgy h te nem is próbálkozol. Hol élsz? 🤦‍♀️dolgozz meg egy kicsit a "sikerért"

23l

2021. okt. 12. 08:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan emiatt a hozzaallasod miatt nem kellesz a noknek. Senkinek sem kell egy 33 eves lelkiserult, senki sem akar az anyad lenni, a noknek ferfi kell!

Egyebkent en is igy eltem az eletem, hogy ugysem kellenek a noknek. Aztan elkezdtem pszichologushoz jarni, fejlesztettem onmagam, kozben ismerkedtem es lass csodat, 27 evesen egy 33 eves no vette el a szuzessegem es mint kiderult eleg jo vagyok a szexben. Oly annyira, hogy a szuzessegem elvesztese utani masnap reggelen ugy kinyaltam, hogy azt hitte csak kamuzok ezzel a dologgal. Pedig nem, az elso alkalommal a stressz miatt fel sem allt a szerszam, de turelmes volt velem es megerte. Szoval ha szuz akarsz maradni, akkor sajnaltasd onmagad es hibaztass mindenki mast. Ha be akarsz csajozni, akkor pedig zard be ezt az oldalt, legyen tobb aktiv hobbid, amikkel emberekkel talalkozhatsz kint a valo vilagban es felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy ugysem kellesz egy nonek sem. Megkerdezted mind a tobb milliardot, vagy ezt honnan veszed?

Sok sikert!

2021. okt. 14. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!