Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak Amerikában fordul elő olyan, hogy egy tanárnő ‘molesztálja’ a diákját?
Engem mindig is izgatott volna hogy valamelyik tanárommal szexelhessek. Amerikában gyakran előfordul ilyen, itthon miért nem?
Nem értem, rossz időben és rossz helyre születtem :(
Engem nem zaklattak így a tanárok sajnos, pedig a farkam felét is oda adtam volna.
Mind rendszerváltás előtti időkből származott, ősz, rövid haj, térdig erő harisnya, szanda, 60-65 év körüliek, bijler test... :(
Bár hatodikban a töri tanár az brutálisan nézett ki, olyan nagy és formás kérek segge volt, fú meg nagy melle, egy élet is kevés lenne arra, hogy megszamoljam, hogy hányszor vertem ki arra a kerek formás seggre, meg mikor szűk testhezallo nadrágot vett fel a finom kis puncijába is bevagott és látszott a puncijanak az alakja, azt is, de imádtam, fú megfulladtam volna alatta.
De sajnos soha egy tanár sem kozekedett hozzám.
Szerintem ott valami más szemlélet lehet, vagy nem is tudom, jók a tanárok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!