Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ártalmatlan szituációból lett már szex otthon?
főzés közben puszilgatott taperolt, majd elment olvasni
egyszer kijött megkérdezni, hogyan áll az ebéd és letérdeltem elé és elkezdtem szopni és egy gyors szex lett a vége
Nekem ez a 'hobbim', hogy ártalmatlan szituációkban jön rám, hogy atyaisten de szexi ez az ember, na rávetem magam:D pl néztem ahogy a párom füvet nyír, főz, megszerel valamit, videójátékozik vagy bármi. Nézem nézem és elkezdtek jönni a gondolatok. Ilyenkor odamentem és elkezdtem kézzel izgatni vagy lehúztam a gatyáját, letérdeltem és szopni kezdtem. Volt hogy ennyiben maradt, volt hogy szex lett. Szerintem ez teljesen normális és átlagos annál, aki szereti a párját és vonzódik hozzá. Ránézel és csak azt érzed, hogy jaj de bsznivaló vagy..:D
N
Barátnőm reggel mosogatott mikor odamentem hozzá, elkezdtem puszilgatni a nyakát, simogatni a combját..
....majd egyszer csak felébredtem és rájöttem hogy se barátnő, se tiszta tányér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!