Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz betolni a péniszt egy szűz lányba?
Figyelt kérdés
Mit érez ilyenkor a fiú?2021. okt. 6. 17:37
11/17 anonim válasza:
8. Tudnál esetleg tanácsot adni? Párom szűz,ugyanúgy vaginizmus es sehogy sem tudjuk hogyan csináljuk hogy a legkevésbé fájjon neki.
12/17 anonim válasza:
8
Tudat alatt görcsöl be.
Pszichológus.
Úgy kb fél év mire helyrejön.
Sajnálom de ez ilyen.
Kiskorban nem érte trauma, abúzus? Esélyes hogy a múltat fel kell tárnia a szakembernek.
13/17 anonim válasza:
12 es vok bocsanat 11-esnek szántam
14/17 anonim válasza:
Semmiféle trauma nem érte. Kizárólag a fájdalomtól fél és amiatt van. Ez fix. Nyilván mindketten akarjuk,sőt mostmár nagyon is ki van úgymond éhezve. Gondolkodtam ha nem sikerül akkor nő gyógyász,pszichológus..de reméljük ilyenre nem kerül sor.
15/17 anonim válasza:
1 Hosszú előjáték
2 itasd hogy lazuljon.
Egyébként én csak találkoztam ilyennel nem gyógyítattam ki belőle. Ahhoz nem lett volna türelmem 😔
16/17 anonim válasza:
Hogyha recseg, ropog, nem kell abbahagynod,
és ha nem szólal meg, a másik lyukat dugd meg!
17/17 anonim válasza:
Nem nehéz elvileg. Igazából eljutni odáig nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!