Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még lányok, aki vallási okokból csak házasságkötés után veszítik el a szüzességüket?
Én férfiként vagyok ilyen párkapcsolatban, én 27 vagyok, párom 22.
Nem akarok nagyon belemenni, de két itt is erősen meglévő tévhitet azért eloszlatnék:
1) Azért van fogalmunk arról, mennyire illünk össze szexuálisan. A szexualitás nem csak a szexből áll, mi is kísérletezünk olyan dolgokkal, ami szerintünk belefér, és pontosan tudjuk a másikról, mennyire egyezik a libidónk, vagy hogy milyen vágyaink vannak. Nagyon sokat beszélünk ezekről, és amúgy elképzelhetetlennek tartom, hogy kölcsönös jó kommunikációval és teljesen odaadó szeretettel két ember között vállalhatatlanul rossz legyen a szex.
2) A válásos szitu pont fordítva van, mint sokan hiszik, amerikában sokan vizsgálták ezt az összefüggést. Azok a házasságok, ahol mindkét partner szűz volt, 95%-ban együtt maradtak a vizsgálat alatt, ahol valamelyik félnek legalább 5 szexuális partnere volt korábban, ez az arány már csak 50%. Szóval ez pont fordítva van, mint hinnétek.
Én nem akarok senkit meggyőzni, hogy én csinálom jól, és mindenkire ráhagyom, mit tesz, vagy gondol, nem akasztgatok senkire "beteg vagy"-szerű jelzőket. Hasonló hozzáállást várnék el a túloldaltól is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!