Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan fiú, aki annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú, aki annyira vallásos, hogy csak a házasságkötés után fog szexelni? Lányok, hogy bírjátok? És hogyan bírja ő?

Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy ilyen fiúval, nagyon szeretjük is egymást, rengeteg a közös témánk, ezelőtt is tökéletesen megértettük egymást. Nem zavarja, hogy nincs vallásos előéletem, valószínű azt is sejti, hogy nem vagyok szűz. Viszont félek, hogy a vallást jobban szereti, mint engem. ☹ Vagy majd az ösztön letolja a nadrágot? 🙂

2016. dec. 26. 23:22
1 2
 1/17 Doctor Manhattan ***** válasza:
100%
Hát...Vagy igen, vagy nem. Hosszú távra viszont ne nagyon tervezz vele, mert majd jönnek a problémák...
2016. dec. 26. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek általában nem a vallást szeretik, ha azok. Hanem egyszerűen úgy nevelték beléjük, hogy már nem tudnak mit csinálni, hogy ne csak házasság után csinálják.

Velem pont fordítva van, én vagyok a lány és vallásos, a barátom nem az. Ez is egy érdekes eset...úgy gondolom, hogy van olyan aki megérti. És itt nem a szeretet számít, mert én is nagyon kívánom. Csak ez egy norma, hogy még nem lehet, csak annál jobb lesz.

(Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, főleg, hogy még tapasztalatlan is vagyok. Ezért bocsi)

L

2016. dec. 26. 23:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

*később csak annál jobb lesz

És ha akarsz, írhatsz, szívesen beszélgetek, mert nálunk folyton ez a téma és más lánnyal megvitatni.:)

2016. dec. 26. 23:27
 4/17 Doctor Manhattan ***** válasza:
100%
Én attól függetlenül hogy nem osztom a véleményed, adtam egy zöldet a normális válaszért.
2016. dec. 26. 23:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Rövid még a kapcsolat, jártunk sokfelé, de a szeretkezés mint téma, mé nem került szóba, és nem is merem felvetni...
2016. dec. 26. 23:33
 6/17 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Tudom, nem sok támogató van ilyen témában. Sokszor én is elgondolkodom rajta, hogy nekem tényleg így lesz a legjobb? De aztán...mivel szeretem a szüleimet és ők is egymást, gondolom mivel neki bevált, hát nálam miért ne?:)

2016. dec. 26. 23:34
 7/17 A kérdező kommentje:
Általában zöld jeleket adok, ha kedvező a válasz számomra, ha nem, mert értékelem mindenki szuverén véleményét és a gesztust, hogy válaszolt. 🙂
2016. dec. 26. 23:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és mióta jártok?
2016. dec. 26. 23:43
 9/17 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk és 2 hónapja járunk.
2016. dec. 26. 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Aki tényleg vallásos, megismeri és megérti, mi az egyháza tanítása, és miért az. Ha ezen túl van, nem nehéz. Én is így élek :)

Ha kérdésed van, írj bátran!

2016. dec. 27. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!