Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú, aki annyira vallásos, hogy csak a házasságkötés után fog szexelni? Lányok, hogy bírjátok? És hogyan bírja ő?
Az emberek általában nem a vallást szeretik, ha azok. Hanem egyszerűen úgy nevelték beléjük, hogy már nem tudnak mit csinálni, hogy ne csak házasság után csinálják.
Velem pont fordítva van, én vagyok a lány és vallásos, a barátom nem az. Ez is egy érdekes eset...úgy gondolom, hogy van olyan aki megérti. És itt nem a szeretet számít, mert én is nagyon kívánom. Csak ez egy norma, hogy még nem lehet, csak annál jobb lesz.
(Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, főleg, hogy még tapasztalatlan is vagyok. Ezért bocsi)
L
*később csak annál jobb lesz
És ha akarsz, írhatsz, szívesen beszélgetek, mert nálunk folyton ez a téma és más lánnyal megvitatni.:)
Köszi:)
Tudom, nem sok támogató van ilyen témában. Sokszor én is elgondolkodom rajta, hogy nekem tényleg így lesz a legjobb? De aztán...mivel szeretem a szüleimet és ők is egymást, gondolom mivel neki bevált, hát nálam miért ne?:)
Aki tényleg vallásos, megismeri és megérti, mi az egyháza tanítása, és miért az. Ha ezen túl van, nem nehéz. Én is így élek :)
Ha kérdésed van, írj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!