Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még lányok, aki vallási okokból csak házasságkötés után veszítik el a szüzességüket?
#4,#5:
Mi a baj velük? Ők is a társadalmunk részei, én inkább hálás vagyok nekik, hogy leírták, hogy igen, ez a mindennapjaink része is. Ez az ő értékrendjünk, mint ahogy a tiéd az, hogy a párkapcsolat nem a papírról vagy a szertartásról szól és nem kell erőltetni.
Én nem sok olyan lányt ismerek, aki válogatás nélkül lefekszik bárkivel. Akik házasság nélkül is szeretkeznek, az én ismerettségi körömben hűségesek a partnerükhöz, és ha nem élnek párkapcsolatban, akkor nem szeretkeznek. Sok olyan ismerősöm van, akinek az első partnere lett a házastársa, de házasságkötés előtt már éveket együtt éltek, és ezalátt voltak együttléteik. Ahogy elfogadom, sőt érdekesnek és értékesnek tartom a te értékrededet, ugyanúgy tudom értékelni azt, aki másképp gondolkozik.
U.i: Ha kérhetem kort is írjatok, mert egész más ha valaki 14 évesen látja így a világot, mintha valaki mondjuk 25 évesen.
De ki mondta azt, hogy fűvel fával le kell feküdni, mielőtt valakivel elköteleződnél? Na ez a másik véglet.
Én az arany középútban hiszek, nem kell r*bancnak lennie senkinek sem, de azt se várjuk el, hogy mindenáron akkor veszítsd el a szüzességedet, miután valakivel összeházasodsz... Ki tudja, hogy házasság után milyen problémák lesznek majd, hosszasan lehetne beszélni a hátrányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!