Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet attól valami bajom ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet attól valami bajom ha nincs rendszeres nemi életem?

Figyelt kérdés
Sokan már tiniként rendeszeresen szexelnek és már közel vagyok a 25 höz de még mindig nem volt komoly kapcsolatom és csak párszor szexeltem eddig. Nincs szeremcsém, meg nem is vagyok bátor az ismerkedében. Szóval ki tudja lehet soha nem is lesz barátnőm. Az lenne a normális ha valaki 16-17 éves kora óta minimum havi 4-5x szexel?
2021. okt. 4. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz semmi bajod.
2021. okt. 4. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem lesz semmi bajod tőle. Nekem sincs, pedig még nem volt senki. 25N
2021. okt. 4. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát azért érzelmileg elég durván befásulhat az ember ha nincs párja ilyen sokáig
2021. okt. 4. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Kettes kamuzol a mai huspiacon 25 évesen szűz nő ott komoly gondok vannak
2021. okt. 4. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
4-es, tévedsz, nincs nélam semmi gond, még büszke is vagyok rá. Majd megtörténeik, ha szeretném.
2021. okt. 4. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
pl prosztata gondok
2021. okt. 4. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
7%
Lesz. Elönti az agyadat a g e c i . A tasakot rendszeresen üríteni kell! Ha lehet, nővel.
2021. okt. 4. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Az biztos hogy a rendszeres szextől kiegyensúlyozottá válsz, míg a hiányától elég komoly pszichés gondjaid lehetnek.
2021. okt. 4. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

"... nem vagyok elég bátor az ismerkedésben..." - e miatt nincs csajod, nem a szerencsén múlik a dolog hosszú távon. A szerencse mindig jól jöhet, de ha teszel érte az még jobban.

Fizikai bajod nem lesz, de mentálist tud okozni, elsősorban szorongásokat - s már most okozott (ez vezérelt a kérdésed kiírásában tudat alatt).

2021. okt. 4. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!