Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Partnereim szerint túl nagy odalent ?
Azt hittem áldás a nagy méret, de egy 27eves koromra rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb nő fel, ha nagy.
Jelen esetben nálam 22cm és eléggé vastag is...
Szerintetek is túl nagy lenne ?
Nektek mi a tapasztalaitok?
Szia.
Páromé is kb ekkora. Sok idő kellett míg megszoktam, és bitangul fájt az elején. Van olyan póz ami alapból nem megy. De mostmár hogy régebb óta együtt vagyunk így azért remgeteget javult a helyzet.
Igen, túl nagy. A legtöbb nőnek gondot okozna.
#2: Amióta 13-14 cm körül van az átlagos. AMit le is mértek és nem önbevallás alapján ment, mert ott hazudnak a férfiak.
Volt aki ügyes volt vele s jó pózban élvezni tudtam.
Volt akinek viszont fel se akart állni sose, impotens volt. Azzal kezdte a puha nem merev állapotban húzta fel óvszert mondván belenő de kizárólag kutyapózban tud mint egy ló úgy. Kiábrándítóan ügyetlen volt s gyorsan dobva lett, nem volt áldás a srác számára a nagy méret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!