Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor álmaid nőjéről fantáziálsz, mik a legelső gondolataid?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 12:28
1/8 anonim válasza:
Az illatára és a selymes bőre tapintására.
2/8 anonim válasza:
Az, hogy kardoznám a fosszóróját.
3/8 anonim válasza:
Hogy felébredek és megcsókolom, szerencsére mellettem van nap mint nap
4/8 anonim válasza:
Arra hogy alattam fekszik felhúzott térdekkel meztelenül, néz rám én meg lassan bedugom tövig
5/8 anonim válasza:
A fotel háttámlájának lököm, lenyomom a fejét, és hátulról jól megrakom.
8/8 anonim válasza:
Az álmaim nője az a szőke kis csaj aki feljárt hozzám alkalmanként addig amíg össze nem jöttem egy ázsiai csajjal. Már nem áll szóba velem ,de én minden nap gondolok rá még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!