Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legelső szex előtt ki izgul jobban?
Én lányként úgy gondolom, hogy a fiúk jobban izgulnak életük legelső együttléte előtt, mert hát na, azért sok múlik rajtuk..
Viszont kíváncsi lennék, hogy csak én gondolom így, meg még páran, vagy esetleg tényleg így van?
Akinek teljesítenie kell...
Most amugy legelső szexet úgy érted h szűzként?
Tapasztalatom szerint a lányok izgulnak jobban. Szűz lányok (2 volt életemben) nagyon izgulnak. Az első szűz lány esetében én is szűz voltam, de neki nem mondtam el, azt mondtam, hogy már volt egy barátnőm előtte. Így jobban el tudta engedni magát (bár így is rettenetesen izgult), mert azt hitte én már tudom mit kell csinálni.
Én fiúként inkább akkor izgulok, amikor a lánnyal megismerkedek, számomra egy lánnyal beszélni ezerszer nagyobb stressz, mint az első szex. A szex csak jön természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!