Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legelső barátnőm magas, vékony volt. Emiatt tehetséges ez?
Figyelt kérdés
Első barátnőm 180 cm és 60 kg volt. Nagyon vékony, de kegyetlen formás, kerek popsival, pici cicikkel, hosszú végtagokkal. Imádtam vele szerelmeskedni. Azóta voltak nőim, de egyiknél sem éreztem azt a kegyetlen erős nemi vágyat, amit iránta. Lehetséges, hogy meghatározó lesz egész életemben az, hogy ő ilyen alkatú és képtelen vagyok vonzódni a husisabb nőkhöz, illetve a töltött galambokhoz?2021. márc. 23. 10:00
1/11 Noren1989 válasza:
Simàn lehet. Vagy csak ez a zsànered, az elsőtől függetlenül.
2/11 anonim válasza:
Ha nnagyon szerelmes is voltál ott, akkot amiatt js lehet. És ha legközelebb tövig beleszeretsz egy más alkatúba akkor már utána az is vonzani fog testileg is.
De azzal sincs semmi gond, ha neked csak a magas vékony lányok.
3/11 A kérdező kommentje:
Akárhogy próbálok nyitni a husisabb nők felé, az a helyzet, hogy nem ismerek olyat, aki ehhez formás is lenne. Semmi bajom nem volna, ha kicsit vaskosabb a comb, nagyobb a popsi, csak legyen meg a keskenyebb derék, szélesebb csípő arány ehhez és minimum 173-174 cm. De egyszerűen azt tapasztalom, hogy aki picit husisabb, az rögtön amorf is lesz, nem nőies.
2021. márc. 23. 10:10
4/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a személye volt a kulcs? Lehet aki vékony de nem annyira érdekel ott se lenne olyan mint vele.
5/11 anonim válasza:
Inkább a személyisége a mérvadó szerintem is, meg, hogy szerelmes voltál bele. Az igazi érzelmek meg nagyot dobnak a szexen, mindegy milyen alakja van a nőnek.
6/11 anonim válasza:
nem indítanak be annyira a husi nők, ilyen az ízlésed, kész. személyiséggel, érzelmekkel valamennyire pótolható.
de miért gyötröd magad azzal, hogy nyitni próbálsz a husibb nők felé? túl nagy a konkurencia a magas, vékony nők felé? vagy attól félsz, hogy előbb-utóbb minden nő meghízik?
7/11 anonim válasza:
"Az igazi érzelmek meg nagyot dobnak a szexen, mindegy milyen alakja van a nőnek."
a magad nevében beszélj. nekem baromira nem mindegy.
8/11 anonim válasza:
Egyrészt te is a magas csinos lányokra buksz, mint én, másrészt mégfontosabb a személyisége, és a kisugárzása. Ismerek én full bombázó 180 cm magas csajt, olyan jól néz ki, hogy elvakít minden férfit. De mégis olyan rideg az egész csaj, hogy szerintem nem tudnám a szexet se élvezni vele úgy igazán.
9/11 anonim válasza:
#7 A nagyon kövérek nekem se jönnek be, de eleinte mindig vékony barátnőim voltak, az exem pl 165/48 kiló volt. Most meg egy olyan van akin van egy kis plusz, de nem kövér! 167/62 kiló, mellé nagyon csinosan öltözik, értelmes, mellé van egy olyan személyisége ami teljesen megfogott, és szokkal jobb a szex vele mint a korábbiakkal.
10/11 A kérdező kommentje:
167/62 az tökéletes.
2021. márc. 23. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!