Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom azt szeretné hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné hogy masztizzak előtte. Nem hiszem hogy menne úgy hogy ott van. Nektek megy más előtt?

Figyelt kérdés

Én csak magamnak nyugodtan szeretem csinálni. Szex közben nincs is orgazmusom.

Szeretné hogy csináljam előtte és ő is kielégíti magát közben. Akik masztiztak már a párjuk előtt nem vagytok zavarba közben? Sikerül elélvezni is?

2021. okt. 4. 07:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Férfiként engem is nagyon izgat, eddig minden csajomat megkértem rá, mind megcsinálta, de szégyenlősek voltak, és nem volt igazán valódi.

Dugás közben is sokszor fogtam a kezüket és oda tettem a csikójukhoz, hogy izgassák magukat, de valahogy ott sem tudták igazán elengedni magukat, pedig mind csinálta.

Én azt ajánlom, ne légy szégyenlős, csináld meg neki és elvezz egy valódi nagyot, nagyon fogja értékelni.

2021. okt. 4. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Kössétek be a szemed, hogy ne láss és tégy úgy, mintha ott se lenne 😇 csak élvezd.
2021. okt. 4. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Vagy maszti, vagy szex. Mi sem keverjük. Nekünk furcsa, mert masztizni egyedül szeretünk, ha ott a másik, akkor meg ne magának csinálja már. Meg na, azért egy maszti a valóságban nem egy olyan nagy szám. Viszont nem lehet, hogy azért akarja ezt, mert nincs szex közben orgazmusod, és látni szeretné, hogy magadnak hogy csinálod? Én is anno megmutattam a páromnak, nem masztiztam, de a mozdulatot megmutattam. Mert az én csiklóm elég kényes dolog. És sokat segített a szexben.
2021. okt. 4. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nőként szintén nem megy így, sajnos eléggé feszélyezve érzem magam, zavarban vagyok. Úgy megy, ha közben a partnerem ujjaz vagy simogat, tehát aktív és fogallkozik velem, viszont ha az ágy másik végében néz vagy veri magának, attól valahogy befeszülök
2021. okt. 4. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Pedig a legtöbb férfit izgatná egy gátlástalan, valódi élvezéssel járó női maszti, de sajna az én csajaim is ilyenek.

2021. okt. 4. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a maszturbációs tevékenység az magánügy. Ez nem szégyellősség hanem ennyi intim privát szféra legyen minimum.
2021. okt. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!