Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan masztizzam ha ez miatt utana nem jó a szex a párommal?
Maszti után/alatt annyira nedves leszek hogy hiába öblítek, ez nem olyan mint a víz, hogy simán tisztítható, hanem rendesen sikamlós marad a hüvely másnap is.
Amitől nekem a párommal nem jo a szex. (Neki igen, nekem igy csúszva meg abszolut nem) Igy gyakorta önmegtartoztatásban kell élnem jóformán, azaz maszti nélkül. Mert akkor nem leszek ilyen szinten síkos, hanem teljesen pont jó a párommal a szexhez.
Viszont ha csak es kizárólag a párommal van szexuális eletem, egy idő mulva(1 hét max), folyamatosan kielégületlen érzés fog el. Elmegyek vele ugyan, de valahogy nem élvezem, nincs meg az a "katarzis"erzésem, (akármit es akárhogyan csináljuk), igy folyamatosan olyan leszek mint egy kielégületlen nimfomán. Akinek mindig kell a szex és mindegy hányszor kapom akkor is azután is.
Őt meg pláne zavarja is a maszti, meg sem tudja emészteni, hogy mellette nekem ez kell, így titok valójában.
Mit csináljak hogy normális kiegyensulyozott szexuális életem legyen?
Ez de nem kellett volna ide.
Eleve NŐ vagyok!
Es miért lenne kamu?
Ezt nem is értem
Tenyleg!
Csak ilyenekbol igy is probléma van hogy hanyagolom őt..
De akkor ez lesz.
Ilyennel még nem találkoztam, hogy jobb szárazon a szex, mint benedvesedve.
Részleteznéd pontosan miért nem jó ha nedves vagy?
Talán nem érted annyira akkor a farkát? Ha így van akkor van olyan torna(intimtorna) aminek a segítségével a hüvelyizmod erősítheted nagy mértékben.
Próbáljatok más pózokat, próbálj jobban arra koncentrálni szex közben, hogy minden pillanatát élvezd és ne csak azért legyen szex, hogy orgazmusod legyen.
Nem szárazon..
Szex közben kicsit nedvesedem.
Masztinal meg nagyon.
Amugy millio a poz meg a méretei sem kicsik
Amugy nekem pont ezert is nehezebb élvezni, mert pl masztinál az elejétől a végéig huzamban jó, és csak jó, mig egy pasival ugye pozváltogatások, meg viszont "dolgozom"azaz kölcsönös pl francia, azaz 2 felé koncentralnom is nehezebb valahogy, meg sorolhatnám, egy szex alatt egy sraccal nekem hullámokban hol jo hol nem, a végén meg ugy erzem nah végre valahára el tudtam menni.
Olyan még soha nem volt hogy egy pasival egy alkalom alatt a nulladik perctol kezdve folyamatosan csak felfelé íveljek az élvezetben.
"hogy minden pillanatát élvezd "
Na ez nekem teljesen ismeretlen egy pasival..hogy én minden pillanatát tudjam elvezni.
A masztinak meg ugye simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!