Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,hogy a pasim ne élvezzen el pár lökés után?
14es
Ez amit írsz, azoknál működik, akik valamennyire tudják kontrollálni az orgazmust. Ez nem mindenkinél megy, tudom, mert én is gyorstüzelő vagyok. Majdnem 10 éve próbálkozok mindennel, és 2-3 perc a max. Egyszerűen túl érzékeny a farkam, vagy nem tudom. Szokták mondani, hogy a szex nem teljesítménytúra, nos ez így is van, mi férfiak kevesebb ideig bírjuk. És olyan partnerem van most, aki ezt eltudja fogadni, hogy nekem ennyi megy, és csak szenvedés, ha állandóan azon stresszelnék, hogy mégtovább bírjam.
15
Én is gyorstuzelo vagyok sajnos, csak nekem még nem sikerül megtalálni ezt a bizonyos lányt.
És való igaz, én elelvezek egyszer mikor oralisan csinálja a barátnőm. Ez kB 30 mp. Utána szex közben is elelvezek egyszer, ez is kB 30-40 mp.
Aztán pihenek 10-20 percet, újra neki kezdunk, megint szopás, elelvezek, dugás elelvezek, az intervallumok ugyan azok.
Egyszerűen én is úgy érzem, hogy túl érzékeny a farkam. Valahogy szopás és dugás közben érzem, hogy a makkom szetrobban és hiába állok le, vagy hiába kapom ki a farkam a párom szájából, kB 20-30 mp-ig nem mozdulok és bekovetkezik a magömlés. Szex közben is, érzem, hogy lekell állnom, leallok, de mind hiába, jön a elelvezes, mintha minden a makkomban osszpontosulna. Nem tudom egyszerűen kordában tartani, irányítani, ennyi...
Sajnos a párom már nagyon kivan, nagyon latin rajta, hogy kezdi feladni, nem hibáztatom, nem neheztelek rá, megértem ha szakítani fog.
Remény maradt, hogy találok majd egy olyan lányt aki hamar elelvez, vagy nem igényli annyira a hosszú szex maratonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!