Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak,hogy a pasim ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,hogy a pasim ne élvezzen el pár lökés után?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 17:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudsz tenni semmit, ezen ő sem nagyon tud változtatni. Ennyit bírja, így kell elfogadnod.
2021. okt. 2. 17:56
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
csinald vele többször
2021. okt. 2. 17:56
 3/16 Lazy Lover ***** válasza:
93%
Mióta sexeltek? Akkor legyen 2 menet
2021. okt. 2. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
verd ki neki elötte
2021. okt. 2. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Semmit. Én ezért hagytam el a férjem tízen X év alatt nem változott a dolog. Igaz őt nem is érdekelte.

Szerintem amúgy fejben dől el a dolog. Lehet ha koncentrálna akkor sikerülne tovább.

2021. okt. 2. 18:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Második menetet nem bír.
2021. okt. 2. 18:02
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Ezen neki kell javítani. Ha van türelmed, adsz neki pár esélyt, hátha javul. Tapasztaltam én is, nagyon lelombozó, amikor pár perc, és vége. Próbáltam először kielégíteni szájjal, de szinte soha nem volt utána szex. Nyalás meg ideiglenes megoldás, hosszú távon ott lesz a hiány érzet. Próbáljatok dolgozni rajta, de a saját élvezeted ne szorítsd háttérbe. Ha nem működik, inkább engedd el.
2021. okt. 2. 18:05
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlás. Ha érzem hogy jön.. jön.. jön.. akkor megállok, és nem mozdulok..
2021. okt. 2. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Az elsőnél hosszabb előjáték, majd zuhany és szájjal, kézzel állítsd fel. Nekem ez a recept, ha hosszabb idő kimarad, akkor történik meg ez. Utána egymásra lehet hangolódni. Ez szubjektív persze.
2021. okt. 2. 18:19
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
Keress olyan pasit, aki jobban bírja 🤷🏼‍♂️
2021. okt. 2. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!