Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúként mennyi ideig kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként mennyi ideig kellene bírnom az első szexemet? 1 lökés?😅

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Hát nekem szerintem olyan 5-10 perc szokott lenni. Volt már, amikor nehezebben mentem el, máskor egész gyorsan.

24/F

2021. ápr. 5. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De szűzként gondoltam😅
2021. ápr. 5. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Mi, akkor még nem is recskáztál ? Hány éves vagy ?
2021. ápr. 5. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Én lány vagyok, és a nem szűz partneremmel mikor lefeküdtem, körülbelül fél percig bírta. Úgyhogy ne aggódd túl ha az első nem tart sokáig (neki nem az első volt) meg nincs is kőbe vésve meddig kellene tartania
2021. ápr. 5. 00:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyors lesz mert teljesen más inger, majd megszokod.
2021. ápr. 5. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Sok alkalom után is általában 5 perc a max. Viszonylag hamar elmegyek. Ne aggódd túl és oké lesz.
2021. ápr. 5. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Ameddig a partnered kívánja és el nem jut a csúcsra (ha csak csiklóval tud akkor ameddig jó neki és befejezed kézzel, nyelvvel). Ezt nem stoperrel mérik. Ha eldurransz pár perc alatt akkor mi van? Nem gond, ha hamar ismét támadóba állítod magad és NEM minden alkalom arról szól hogy 2 perc alatt véged.
2021. ápr. 5. 02:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szűzként is bírtam vagy 3-4 percig ha jól emlékszem, és azóta, több lány után sem bírom sokkal többet.
2021. ápr. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!