Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol általában gátlástalanná tesz és ellazít, viszont egy iszogatás után úgy érzem ez akadályozhatta meg az erekciót, valamint az aktivítást a szexnél,bár nem tudom pontosan, mi lehetett az oka?
Van egy lány akivel nagyon egy hullámhosszon pendülünk, egyik nap elmentünk iszogatni, minden nagyon jó volt
Nagyon jól elbeszélgettünk
Mindketten bort ittunk ami elálmosított mindkettőnket, cserébe gátlástalanabbak lettünk. Amikor az ágyban kötöttünk ki, megvolt a smárolás, orál, viszont az igazi akciónál már nem állt fel teljesen, teljes beégés lett a vége, később pedig inkább elengedtük a dolgot és csak csókolóztunk, a beégés után épp, hogy csak felállt.
Amikor józanul voltam vele, már nagyon könnyen izgalomba jöttem
Már csak egy ölelés hatására.
Viszont alkoholos befolyás alatt fáradt lettem és ott lennt nem tudtam sokat kezdeni a dologgal és " hullámvasutazás lett a dologból(hol felállt hol nem).
Félek, hogy nem csak az alkohol állhatott a háttérben és józanul is ugyanez megtörténne. Főleg azért mert azt olvastam, hogy a vörösbor pont, hogy csak elősegíti az erekciót, hát én nem éppen ezt tapasztaltam. És nem tudom, hogy mi állhatott a háttérben. Annyi biztos, hogy józanul sokkal nagyobb volt az izgalom és a pia csak elálmosított, viszont olyan sokat meg nem ittam.
A lánnyal amúgy megbeszéltük a dolgot, és neki fogunk mégszer rugaszkodni a dolognak
Viszont máskor nem akarok beégést
Tanácsok?
vörösbor MÉRTÉKKEL való fogyasztása erotikus lehet; ha megiszol fél üveggel, már nem az
valószínűleg csak izgultál, ezért nem állt fel. Egyébként "teljes beégés"-sel nem értek egyet. Sokaknál előfordul ez az első pár alkalommal, amíg nem tudja teljesen elengedni magát a másik mellett. Nők részéről is megvan ez, csak náluk másként jelenik meg (nem tudják igazán élvezni az együttlétet).
1-2 pohar oldja a feszultseget a gatlasokat
De a sok alkohol pont ellenkezo hatast fejt ki mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!