Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittasan jobban megy a szex?
Figyelt kérdés
Átlagban 30p körül mozog, de ittasan, nagyon durván, 4-5 liter sör, egy két deci tömény után is képes felállni, és elég jól, így viszont nem tudok elmenni, rengeteg idő után sem, volt két és fél óra is, intenzíven, elfáradtam, levegőt alig kaptam, már kb az ájulás szintjén voltam. Lehetséges, hogy ez az alkoholtól volt, vagy csak véletlen egybeesések sorozata? Havernak buliban pl ugyan ennyitől fel se állt neki.2021. máj. 18. 23:58
1/8 zol56 válasza:
Persze. Mondjuk vannak fokozatok, de ha sok az alkohol akkor nehezebben érünk célt. Ne aggódj nem vagy egyedűl.
2/8 anonim válasza:
Felteszek egy kérdést. Ittasan, amikor le vagy zsibbadva már, és nem érzel ízeket, szagokat, illatokat sem, akkor szívesebben ennéd a kednec ételed, ha mindennek olyan neutrális, semmilyen íze van? Na ugye. :)
4/8 anonim válasza:
Hát azért ha annyi sört megiszol akkor muszáj megszakítani az együttlétet néha pisiléssel...a söröcske már csak ilyen :)
5/8 anonim válasza:
Ittasan egyáltalán nem megy, de nem is szeretném kipróbálni.
6/8 anonim válasza:
Nekem nehezebben áll fel, de nehezebben is élvezek el, ami nekem előny. Viszont a rossz gátlásaimat ittasan letudom vetkőzni, tehát alapból sokkal jobban megy a csajozás, nem görcsölök annyit, és az ágyban is valahogy jobban megy minden egy kis alkohollal, sokkal felszabadultabb vagyok. F
7/8 anonim válasza:
Hatalmas gyönyör lehet egy hölgynek, amikor 2,5 órás köszörülés után leszáll róla egy 120 kg-os ruhásszekrény, ami bűzlik a sörtől, és esetleg még az ölébe is hány. Nagyon vágyom én is egy ilyen maratoni menetre! Mit mondjak, már teljesen nedves vagyok.
8/8 anonim válasza:
7es
Hát erről csak te ábrándozol, mert amúgy senki nem beszélt 120 kg-os hányós pasiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!