Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szoktatok kezdeményezni a párotoknál, és ha igen, akkor hogyan?
szerintem nőként könnyű dolgom van, kicsit megvillantom a dekoltást, vagy kétértelmű megjegyzést teszek. Ha nem kapcsol, akkor jön a nedrágon keresztüli farok markolászás.
Ez eddig mindig elég volt a szexhez:)
De kiakadok ezeket olvasva.
Nekem is kijárna a normális sex.
Meztelen megjelenés, és ez maga a kezdeményezés, előjáték, osszam be.
Mikor szóba hozom hogy lehetne lényegretöröbb, igazán kezdeményező akkor elvan rontva minden.
Ha én kezdeményezek az se mindig megengedett. Pedig nyalnék falnék.
Valaki ösztönözze a párom, valahogy.
Vagy én hogy ösztönözzem ??
Pl meztelenül megyek be tudolás után.
De van hogy csak megkérdezem, hogy szeretné-e hogy leszopjam.
Nagyon sok férfi van így, csak van aki lép erre valamit (válás, szerető, prosti...).
17 vegyél neki vibrátort. Jó nagyot.
Menjetek swingrezni.
Az én barátnőm nagyon visszafogottan kezdeményez. Csók,simogatás. Sosem fogtameg farkam kezdeményezés céljából. Egyszer egyszer benyult,de inkább csak megérintette. De azok a csókok és az a simogatás beleborzongok,és 1pillanat alatt feláll tőle.
18 vibrátor témán kiakad, mert hogy az olyan "ciki"...
Swingerről meg hallani sem akar, egyszer felhoztam, azóta is azt hallgatom, hogy én akarok más nőket dugni...
Elé allok és striptizelek. De valamiért sosem jutok a végére...
Vagy a fülébe sugom,hogy nedves vagyok pedig nem is zuhanyoztam...
Eddig ezek eléggé beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!