Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok kezdeményezni a szexet párotoknál?
Verbálisan: pl megkérdezem, van e kedve. Esetleg elkezdek szexről beszélgetni, és van, amikor látom, hogy beindítja a téma.
Fizikailag: csók, simogatás, ruha alá tévedés kézzel, stb.
Metakommunikációval: jellemzően a feleségem csak rám biccent egy kacér mosolyt, és dámásan elindul a szoba felé. Vagy egyszerűen váratlanul elszambázik előttem meztelenül, valami álszent tekintettel az arcán.
Az ősember (a személyes kedvencem): egyszerűen fogom és elveszem :). Pl kijön a zuhanyzóból, én meg fogom és ledobom az ágyra. Volt olyan, hogy a konyhaszekrény alatt keresett valamit négykézláb, én meg csak lerántottam róla a nadrágot és a bugyit, mire reagált volna, már dugtunk.
Félreértések elkerülése végett: természetesen mindig van lehetősége nemet mondani, számtalanszor meg is teszi. Egyúttal valahogy ebben van valami nagyon ösztönös, állatiasan spontán valami, amitől nagyon izgató mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!