Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nő számára lehet jó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő számára lehet jó egy olyan kapcsolat, ahol a párja csak segédeszközzel tudja megadni, azt amire vágyik?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nők a nagyot szeretik, amit ők maguk is beismernek, ha nem épp hazudnak róla nyugtatásképp (hogy ez mire jó a semmin kívül?). A nők a behatolásnál ugye a kitöltő, feszítő érzést szeretik, mert ez ad intenzív orgazmust. Erre például egy 18/5 tökéletes méret. Na most nekem szeméremcsonttól 14-15cm hosszú és 4cm vastag, ami kb arra jó, hogy amikor már tövig benne vagyok a nőben, meg tudja kérdezni, hogy mikor teszem már be... Ha találnék is nőt, akinek lehet orgazmust okozni ekkora mérettel, meg se közelítené egy normális méret okozta orgazmus intenzitását. Szóval maradtak a nagy méretű vibrátorok/dildók, hogy ilyen téren is ki tudjam elégíteni igazán a páromat. Ilyen nőt van egyáltalán esély találni? 25 éves vagyok, szóval a fiatal korosztály érdekel.

2021. szept. 30. 21:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem elég. Egyszer elmegy berúgva, de hosszútávon nem.
2021. okt. 22. 13:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jan. 13. 15:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Erre számítottam :(
2022. jan. 13. 15:56
 24/24 anonim ***** válasza:
15cm bőven elé
2022. jan. 13. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!