Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő számára lehet jó egy olyan kapcsolat, ahol a
párja csak segédeszközzel tudja megadni, azt amire
vágyik?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a nők a nagyot szeretik, amit ők maguk is beismernek, ha nem épp hazudnak róla nyugtatásképp (hogy ez mire jó a semmin kívül?). A nők a behatolásnál ugye a kitöltő, feszítő érzést szeretik, mert ez ad intenzív orgazmust. Erre például egy 18/5 tökéletes méret. Na most nekem szeméremcsonttól 14-15cm hosszú és 4cm vastag, ami kb arra jó, hogy amikor már tövig benne vagyok a nőben, meg tudja kérdezni, hogy mikor teszem már be... Ha találnék is nőt, akinek lehet orgazmust okozni ekkora mérettel, meg se közelítené egy normális méret okozta orgazmus intenzitását. Szóval maradtak a nagy méretű vibrátorok/dildók, hogy ilyen téren is ki tudjam elégíteni igazán a páromat. Ilyen nőt van egyáltalán esély találni? 25 éves vagyok, szóval a fiatal korosztály érdekel.
Az intelligenciámmal nincs baj, de mégis mi alapján kéne megkérdőjeleznem a nők igényeit? Most őszintén. Ha mondja, hogy 17cm a legjobb, akkor mondjam, hogy nem, neked a 13cm a tökéletes? Én abból indulok ki, hogy mindenki tudja a saját igényeit.
2021. okt. 1. 10:41
12/24 anonim válasza:
15/4 van nekem is és érdekes módon megfelel a páromnak is és a szeretőmnek is. Mind a kettőjüket a csúcsra tudom juttatni ezzel a "kicsi" szerszámmal 🤷🏼♂️ 48F
2021. okt. 1. 11:04
13/24 anonim válasza:
Nekem nagy farkam van,a barátnőmnek mégsincs orgazmusa velem, a korábbi pasijaival meg volt, hiába voltak kisebb farkúak mint én. Szóval szakadj már le erről a kérdésről haver, amíg nem 8 centis farkad van addig nem ezen fog múlni.
2021. okt. 5. 06:12
14/24 A kérdező kommentje:
#13 Ez olyan, mint ferrarival versenyezni trabant ellent. Csak akkor kapsz ki, ha van valami baj az autóddal és/vagy sokkal rosszabb sofőr vagy.
2021. okt. 5. 09:59
15/24 anonim válasza:
Én csak a kérdést olvastam el és nem állok senki oldalán a vitában. Párom farka kb 15-16 cm néha félkemény néha kemény, nem olyan vastag, fogalmam sincs hány cm olyan 4 cm körüli. 90%-ban megfelel, de néha tényleg beégtem és megaláztam véletlenül, mert már bennem volt én meg megkértem hogx rakja már be... Gondolom ez attól is függ mennyire izgult fel a lány, mennyire nedves. Mert ha száraz vagyok, akkor nagyon szűk is és alig akar bemenni. Az rlején jó, aztán a végén már nem igazán érzem, csak maga abehatolást... Szóval lehet igazság abban hogx ez a méret néha kicsi, de egy műanyag fasznál sokkal jobb! A dildómtól nem szoktam tudni felizgulni és elmenni.
2021. okt. 5. 13:29
16/24 anonim válasza:
Tényleg normálisnak tűnsz, ezértnem értem, mi ez az egész.
Azt is elhiszem, hogy beszéltel olyannal, aki egyértelműen a nagyot szereti. Azt viszont nem tudom elhinni, hogy csak olyan tapasztalatod volt eddig, ami szerint a tied kicsi. Egyáltalán nem az...!! Ha nekem nem hiszel, vess egy pillantást több szexshop kínálatára. Meglátod majd, hogy nem az extra méretű segédeszközökből van nagy választék, hanem az akkorákból, mint a tied, ill. kisebbekből. Vajon mi lehet az oka...?🤔
2021. okt. 5. 20:48
17/24 anonim válasza:
Nem releváns a cici méret és a farok méret összehasonlítása, de egy nézőpontból mégis az.
Vannak férfiak, akik egy bizonyos mellméret alatt rá se néznek a nőre. Nem szélsőségben kell gondolkodni, de van olyan, hogy valakit taszít bizonyos mell forma, mell méret.
A nőknél is van, akit kielégít az átlag 14cm, és van, aki nedvesen nem érzi eléggé.
Egész egyszerűen az előbbi csoportból kell párt választani. Egy nő azt mondta egyszer, hogy nem kell neki nagy bráner, mert nem alagút van a lába között. A lényeg, hogy kemény legyen, elég ha marokra lehet fogni, a többi csak bónusz.
A legtöbb férfinek 14 centis, csak megy a hazudozás.
2021. okt. 6. 06:56
18/24 A kérdező kommentje:
#17 "a többi csak bónusz" Tehát ő is jobban szereti a nagyobbat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!