Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19.
Na látod hogy másokat is zavar, ha bámuljátok. Én soha nem rakom ki.
De nem az zavarja őket hogy bámulják... ah nem akarod megérteni amit mondok 😔
Valamikor kirakod. Biztos vagyok benne. Vagy legalábbis annyira hogy lehessen rajta poénkodni biztos.
, mert nagyon sokan vannak akik úgy éreznek mint te
Most ezen mit értettem félre? Te írtad. Poénkodni??? Hány éves vagy, 16?
Azt, hogy úgy éreznek mint te, úgy értettem hogy nem szeretik a melleiket, mert azt hiszik csak azt látják bennük az emberek hogy "két nagy csöcs".
A poénkodással meg nem értem mi bajod, az élet része hogy az ember nevet, ezt meg poénkodással elég könnyen el lehet érni. Barátoknál meg megengedhetem magamnak (már akinél, és te úgy érzem nem tartozol ebbe a csoportba), hogy a mellükről poénkodjak.
Igazad van az élet része, de nyilván nem poénkodok olyannal amiről tudom hogy zavarja a másikat, és ezzel a barátaim is tisztába vannak.
Még szerencse hogy nem tartozok a te csoportodba.
Pontozd le ezt a válaszom is légyszi 😉
Qz előzőt azért pontoztam le mert kicsit bedurvultál 😃
Amúgy igazad van, nem poénkodunk olyannal ami a másiknak rosszul esik. De én nem is ezt mondtam. Az előző valaszban - bár ezek szerint nem elég egyértelműen - leírtam, hogy csak azoknál poénkodok ilyennel akik ezt nem veszik magukra, olyanokkal akik maguk is viccesnek tartják. Namármost -ezt is leírtam az előbb - nálad nyilvánvaló, hogy nem tartod poénnak, ezért biztosra veheted hogy téged nem húználak ilyenekkel, sőt lehet még másnak sem lőnék el ilyen viccet ha te ott vagy. Az alapja egy jó barátságnak hogy ismered a másikat, tudod mit bír, mit nem, mi az ami kiveri a biztosítékot nála.
Nem annyira vagyok oda érte... de ha tetszik a nő, akkor igen.
Ennyit arról hogy a szépség szubjektív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!