Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol ismerkedhetnék nagymellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék nagymellű nőkkel?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 17:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly? Nekem nagy a mellem, de annyira utálom amikor, így kezelnek mint te.

Képzeld ugyanúgy élem az életem mint, mindenki más. Azt leszámítva hogy én utálom az ilyen parasztokat akik csak ezt látják bennem, ezért a cicim se szeretem.Egy jó tanács.

Ismerkedj ugyanúgy, de ne csak azt lásd meg egy nőn.

2021. szept. 30. 22:59
 12/33 anonim ***** válasza:
56%
Ah 11es a szívemből beszeltel
2021. okt. 1. 06:40
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
11-es teljesen igazad van, és ne utáld a cicid kérlek
2021. okt. 1. 08:01
 14/33 A kérdező kommentje:

Miért gondolod azt, hogy csak ezt látom?

2021. okt. 1. 08:11
 15/33 anonim ***** válasza:
10%
#11 az hogy valakinek bejönnek a nagy mellek nem azt jelenti hogy csak azt látják bennük. Egy pqrkapcsolatnál meg azért elég fontos hogy vonzódj a másikhoz külsőleg is ne csak belsőleg. Az meg hogy csak a melleidet latják benned butaság, ezt te beszéled be magadnak. Gondolom volt valaki aki nem kapcsolatot akart veled csak egy jót dugni, aztán ezt a melleidre vezetted vissza, de nem, aki erre hajt az ugyanúgy megfekteti a kismellű lányokat is nyugi.
2021. okt. 1. 10:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

14# a kérdésedből gondoltam.

15# Onnan gondolom, hogy csak ezt látják bennem, hogy látom ahogy bámulnak miatta 🤦‍♀️

Nyilván, ha vonzódok valakihez, akkor izgat hogy tetszik neki.

2021. okt. 1. 10:30
 17/33 A kérdező kommentje:

Te még sosem bámultál meg egyetlen férfit sem, aki bejött neked?

2021. okt. 1. 10:33
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, de lehet ezt nem olyan feltűnően is csinálni..
2021. okt. 1. 10:40
 19/33 anonim ***** válasza:
57%
#16 de ha néznek de nem ismernek akkor mit lássanak benned? 🤣 Meg amúgy most férfiként ha bejön valami azt megnézed (nem bámulod). Nekem van egy csomó lány ismerősöm akiknek nagy a melle, és igen, bejön (meg mellette sok más is). De emellett ismerem őket, szoktunk beszélgetni (még a mellükről is, mert nagyon sokan vannak akik úgy éreznek mint te), nem csak a melleket látom bennük hanem a személyiségüket. A mellükkel akkor foglalkozok ha beszélgetünk róla hogy mi a bajuk vele, vagy ha kirakják és nem tudom nem megjegyezni nekik 😆
2021. okt. 1. 10:41
 20/33 A kérdező kommentje:

És én feltűnően csinálom?

Rá sem nézek a legtöbb nőre...

2021. okt. 1. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!