Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/33 anonim válasza:
Most ez komoly? Nekem nagy a mellem, de annyira utálom amikor, így kezelnek mint te.
Képzeld ugyanúgy élem az életem mint, mindenki más. Azt leszámítva hogy én utálom az ilyen parasztokat akik csak ezt látják bennem, ezért a cicim se szeretem.Egy jó tanács.
Ismerkedj ugyanúgy, de ne csak azt lásd meg egy nőn.
13/33 anonim válasza:
11-es teljesen igazad van, és ne utáld a cicid kérlek
14/33 A kérdező kommentje:
Miért gondolod azt, hogy csak ezt látom?
2021. okt. 1. 08:11
15/33 anonim válasza:
#11 az hogy valakinek bejönnek a nagy mellek nem azt jelenti hogy csak azt látják bennük. Egy pqrkapcsolatnál meg azért elég fontos hogy vonzódj a másikhoz külsőleg is ne csak belsőleg. Az meg hogy csak a melleidet latják benned butaság, ezt te beszéled be magadnak. Gondolom volt valaki aki nem kapcsolatot akart veled csak egy jót dugni, aztán ezt a melleidre vezetted vissza, de nem, aki erre hajt az ugyanúgy megfekteti a kismellű lányokat is nyugi.
16/33 anonim válasza:
14# a kérdésedből gondoltam.
15# Onnan gondolom, hogy csak ezt látják bennem, hogy látom ahogy bámulnak miatta 🤦♀️
Nyilván, ha vonzódok valakihez, akkor izgat hogy tetszik neki.
17/33 A kérdező kommentje:
Te még sosem bámultál meg egyetlen férfit sem, aki bejött neked?
2021. okt. 1. 10:33
18/33 anonim válasza:
Dehogynem, de lehet ezt nem olyan feltűnően is csinálni..
19/33 anonim válasza:
#16 de ha néznek de nem ismernek akkor mit lássanak benned? 🤣 Meg amúgy most férfiként ha bejön valami azt megnézed (nem bámulod). Nekem van egy csomó lány ismerősöm akiknek nagy a melle, és igen, bejön (meg mellette sok más is). De emellett ismerem őket, szoktunk beszélgetni (még a mellükről is, mert nagyon sokan vannak akik úgy éreznek mint te), nem csak a melleket látom bennük hanem a személyiségüket. A mellükkel akkor foglalkozok ha beszélgetünk róla hogy mi a bajuk vele, vagy ha kirakják és nem tudom nem megjegyezni nekik 😆
20/33 A kérdező kommentje:
És én feltűnően csinálom?
Rá sem nézek a legtöbb nőre...
2021. okt. 1. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!