Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők körében azért olyan népszerű a Szürke 50 árnyalata, mert átélnék, ami benne van? Vagyis lennének a csaj helyében?
Attól, hogy ő is akarta, még áldozat! Az a ma divatos értelmezés.
Hogy hogyan? Úgy, hogy manipulálták! Ez a varázsszó.
Hogy mi a manipuláció? Amikor izgatót mondasz a nőnek és ezzel felszabadítod a gátlásai alól, vagyis olyat tesz, amit nyugalmi állapotban nem tenne.
Az egyetlen erkölcsileg kikezdhetetlen magatartás tehát az, ha semmi olyat nem mondasz a nőnek, ami felizgatná szexuálisan.
Amúgy a #28-as nem mondott teljesen ökörséget, csak leegyszerűsítő az álláspontja és lenéző a megfogalmazása. Úgy fogalmaznám át a mondandóját, hogy nagyon sok nőt beindít, amikor a férfi határozott, és ellenállhatatlanul magához veszi az irányítást.
Ez még szerintem nem sub beállítottság, és nem is feltétlenül vonja maga után a királylánylodást sem, amit említ. Ez egyszerűen egy teljesen természetes szereposztás. A feleségemben szinte semmilyen észrevehető szubmisszív hajlam nincs, de a lefegyverző, domináns viselkedés ettől még őt is beindítja.
Ugyanakkor az valóban igaz, hogy vannak, akik ezt nem tudják magukról, vagy legalábbis nem ismerik be saját maguknak sem. Szerintem is ezeknek a nőknek ad valamit a film, másoknak ez vagy rettentő felszínes és gagyi, vagy egyenesen taszító.
Egyúttal nem lehet elmenni amellett, hogy a film nem a domináns viselkedésről szól, hanem két bizonytalan, és hibás önbecsülésű ember toxikus kapcsolatáról, amit hányinger nyálassággal csomagol vattacukorba a film. Ezáltal iszonyú káros az üzenete.
Ja, és a filmben szerintem szó sincs manipulációról. A csaj belemegy valamibe, ami nem tetszik neki, bízva abban, hogy vagy megtetszik neki, vagy maga mellé állítja a pasit. Ez egy nárcisztikus, sérült csávó, és egy tapasztalatlan, bizonytalan nő toxikus kapcsolata.
És ezt volt pofájuk BDSM-nek nevezni.
Nem élvezte a filmben
De elsősorban még mindig az érdekelne, hogy akinek bejött a film, az tényleg szub e vagy sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!