Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki már alug várja,hogy egyedül legyen és végre nyugodtan,senkitől sem zavartatva maszturbálhasson? Akár férfi akár nő!
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 12:10
11/17 anonim válasza:
Hát papa te sem válogatsz ha mindegy neked hogy pasinak vagy nőnek írsz privit 😂😂😂
12/17 anonim válasza:
Szeretnék többet, de az egész család otthon van amikor énis. Így éjszaka mikor mindenki jó ideje alszik akkor szoktam. De néha csak rosszabb a helyzet mint elötte😅 24N
13/17 anonim válasza:
Hát én az esti szexet szoktam inkább várni. Az olyan kielégítő, hogy se időm, se igényem masztira.
14/17 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretem a páromat, de valamiért a jelenlétében nem megy.
15/17 anonim válasza:
Mindig egyedül vagyok, ezért én azt várom, hogy végre ne egyedül kelljen csinálni.
27/F
16/17 anonim válasza:
Igen, reggelente felkeles előtt maszturbalok, meg ejjel is ha mar alszik a ház. Egyebkent meg napkozben szoktam(home office). Ilyenkor 8tol delutan 3ig van idom, szóval több is belefer, ha úgy erzem:)
23/N
17/17 anonim válasza:
Igen, alig várom, hogy elaludjon a család.
39N multiorgazmusos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!